Chokoladelagkage med skildpaddemousse

Chokoladelagkage med skildpaddemousse

Spring til opskrift

Her får du en nem opskrift på en skøn chokoladelagkage med skildpaddemousse. Jeg er vild med chokoladeskildpadder fra Toms, og den her kage er baseret på de klassiske lækkerier.

En nem kage: Chokoladelagkage med skildpaddemousse

Denne chokoladelagkage med skildpaddemousse består af to chokoladekagebunde med skildpaddemousse imellem og på toppen.

Skildpaddemoussen, som er lavet af smeltede chokoladeskildpadder og fløde, skal have lov at blive helt kold, før den piskes op. Derfor kan man med fordel begynde på den del af opskriften aftenen inden, at kagen skal serveres og spises.

Det er en nem kage, som både kan serveres en eftermiddag til en kop kaffe, til en fødselsdag eller til en anden festlig begivenhed.

Jeg har valgt at toppe kagen med hindbær, blåbær og toffifee. Det giver et fint og enkelt udtryk, som både passer til et fødselsdagsbord eller som afslutningen på en lækker middag.

Er du også til chokoladeskildpadder, så synes jeg, du skal prøve den her cookiekage med skildpaddefyld.

Er du på Instagram?

Så er du hjertelig velkommen til at følge med på på Cakewomans Instagram -profil 😀 Her poster jeg altid, når der er nye opskrifter på www.cakewoman.dk, så det er en nem måde at følge med.

Hvis du skulle få lyst til at lave nogle af opskrifterne herinde fra, så må du endelig også gerne tagge mig i billeder på Instagram. Det vil gøre mig så glad 🙂

2 kommentarer

  1. Michael Andersen

    Hvor mange personer er din chokoladekage med skildpaddemousse til?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*