Karamelbidder

Lækre chokolade og karamelbidder

Spring til opskrift

Mums! Her får du opskriften på nogle lækre chokolade- og karamelbidder. De er rigtig nemme at lave, og de kræver ingen ovn. Det er en skøn no bake dessert, som både kan fungerer som en sød ting til kaffen, en let dessert eller som en del af et større kagebord.

De bløde og lækre chokolade- og karamelbidder består af et chokoladelag nederst. Ovenpå er der drysset med Coco Pops, hvorefter der er et lag med karamel, som er lavet af smeltet Center-chokolade. Herefter endnu et chokoladelag og på toppen er der igen drysset med Coco Pops. Supernemt og superlækkert 😀

Dessert der kan laves dagen inden

Dessertstykkerne kan sagtens laves dagen inden servering. Blot sørg for at de er på køl i en lukket beholder, så smager de også skønt dagen efter.

Karamelbidder

Følg med på Instagram

Er du på Instagram, så er du hjertelig velkommen til at følge med på på Cakewomans Instagram -profil  Her poster jeg altid, når der er nye opskrifter på www.cakewoman.dk, så det er en nem måde at følge med. 

Hvis du skulle få lyst til at lave nogle af opskrifterne herinde fra, så må du endelig også gerne tagge mig i billeder på Instagram. Det vil gøre mig så glad 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*