Koldhævet chokoladesneglekage i bradepande

Koldhævet chokoladesneglekage i bradepande

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en lækker, koldhævet chokoladesneglekage i bradepande. Snegle er bare bedst på dagen, hvor de er bagt. Derfor synes jeg, det er genialt med en opskrift, hvor de er koldhævet. På den måde kan du forberede kagen dagen i forvejen, komme den på køl, og næste morgen kan du tænde for ovnen og bage nybagte snegle.

Har du ikke tid til at koldhæve kagen, så fortvivl ej. Længere nede kan du læse, hvordan du forkorter bagetiden.

Sneglekage med chokolade

Jeg har allerede et par opskrifter på kanelsneglekager herinde på min hjemmeside. Du kan finde opskriften på en kanelsneglekage med remonce, creme og hvid glasur her. Og har du brug for en gluten og laktosefri version, er den en opskrift her. Derfor synes jeg, der også er plads til en opskrift på en koldhævet chokoladesneglekage i bradepande med chokoladeremonce toppet med glasur.

Sådan bager du kagen uden lang hævetid

Du kan også godt bage denne kage uden at koldhæve den. Du følger blot opskriften, som er herunder. Når du kommer til punkt 12, hvor kagen sættes på køl til hævning, lader du den blot stå tildækket med et viskestykke på køkkenbordet og efterhæve i 20 minutter. Herefter bager du kagen i midten af ovnen i 13-15 minutter ved 225 grader alm. ovn.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*