Kiksekage med karamel

Kiksekage med karamel

Spring til opskrift

Kiksekage med karamel er en dejlig, lækker kage, der passer perfekt som ‘kage til eftermiddagskaffen’ eller en nem dessert. Den kræver få ingredienser, og så er den også lidt ‘mormor’ – og sidstnævnte er meget mig 🙂

Kiksekage tager tid

Kiksekage med karamel er en simpel opskrift, men den kræver lidt tid. Så det er en af de slags kager, der er gode, hvis du vil være i god tid med en dessert, for den skal laves dagen inden, den serveres. Eftersom kiksekagen ikke skal bages, og der skal rå æggeblommer i, så kan der være forskellige holdninger til friske æg vs. pasteuriserede. Jeg forholder mig til Fødevarestyrelsens anbefalinger og bruger friske æg i min opskrift. Men du kan også sagtens bruge pasteuriserede æg til kiksekagen.

Kiksekage med karamel

Lyst til andre nemme kager, der ikke kræver en ovn? Så kan du prøve den lækre no bake kage med oreos, karamel og blåbærmousse eller mine skønne hjemmelavede, træstammer.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*