Cookies med peanutbutter

Cookies med peanutbutter

Her får du opskriften på lækre og nemme cookies med peanutbutter. De er bløde indeni og sprøde udenpå, og de er hverken specielt tidskrævende eller svære at lave. Derudover er de dekoreret med farverige m&m’s på toppen, som gør dem ekstra festlige.

Så har du lyst til at bage noget let og lækkert, så er de her cookies helt perfekte at kaste sig over.

Kom cookiedejen i fryseren

Cookiedej i fryseren er ret genialt. Så er det endnu lettere at få hele hjemmet til at dufte af nybagte cookies med peanutbutter i løbet af ingen tid, når lysten til kage pludseligt opstår .

Du skal blot lave dejen, stille den på køl og derefter trille til cookie-kugler. Herefter kommer du kuglerne på frys, og så kan de tages op, når der er brug for friskbagte cookies. Husk at tage dem op en halv times tid, inden de skal i ovnen. Så kan cookie-kuglerne nemlig nå at tø op inden bagning.

Festlige cookies med peanutbutter og m&m’s

Når kagerne er færdigbagte, skal de blive på bagepladen. Lad dem køle af i 5 minutter, inden de pyntes med m&m’s. Herefter løftes kagerne over på en rist, hvor de køler helt af.

Kom efterfølgende kagerne i en lufttæt beholder, så holder de sig bedst sprøde.

Cookies med peanutbutter | Cakewoman.dk

Cookies med peanutbutter

Ingredienser
  

  • 110 gram blødt smør
  • 150 gram brun farin
  • 1 æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 gram hvedemel
  • 1/2 tsk salt
  • 80 gram peanutbutter
  • Pynt efter bagning:
  • Ca. 50 gram m&m’s

Sådan gør du
 

  • Kom smør og brun farin i en skål og pisk sammen.
  • Tilsæt æg og pisk dejen sammen.
  • Kom vaniljesukker, bagepulver, hvedemel og salt i og pisk sammen.
  • Tilsæt peanutbutter og pisk dejen godt sammen.
  • Sæt dejen på køl i en time.
  • Efter en time tændes ovnen på 180 grader varmluft.
  • Del dejen op i kugler på størrelse med en bordtennisbold (ca. 60 gram) og tril dem helt runde. Læg dem på en bageplade med bagepapir på. Sørg for at have lidt afstand mellem kuglerne, da de flyder ud under bagning.
  • Bag i cirka 11-12 minutter, til de er gyldne. Kagerne vil ikke føles specielt sprøde, men det bliver de, når de får lov til at køle af.
  • Når kagerne kommer ud af ovnen, skal de blive på bagepladen. Efter 4-5 minutter pyntes de med m&m’s og herefter løftes kagerne over på en rist, hvor de køler helt af. Kom efterfølgende kagerne i en lufttæt beholder, så holder de sig bedst sprøde.
Cookies med peanutbutter | Cakewoman.dk

Lyst til andre lækre cookies? Så synes jeg du skal prøve de her cookies med Daim, Center og m&m’s.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*