Citronmåne med marcipan

Citronmåne med marcipan

Spring til opskrift

Citronmåne med marcipan er en klassisk og enkelt kage, men det betyder ikke, at den er kedelig og tør. Tværtimod så smager den skønt og er dejlig svampet. Den søde glasur fungerer rigtig godt sammen med den syrlige citron, og det er en kage, der er nem at bage. Denne citronmåne med marcipan vil både fungere godt på et fødselsdagskagebord, som en kollega-kage eller en lørdag eftermiddag, hvor man har lyst til at bage noget nemt og lækkert.

Skøn og lækker citronmåne

Jeg har valgt at pynte kagen med en klassisk flormelis-glasur. Hvis du har lyst, kan du også komme en gul frugtfarve eller pastafarve i glasuren. Det vil resulterede i den fineste gule farve. Har du ikke gul farve til rådighed, så smager glasuren akkurat ligeså dejlig uden.

Citronmåne med marcipan

Massevis af kage på Instagram

Hver gang jeg lægger en ny kage eller andet sødt op på Cakewoman.dk, så pipper jeg også højt om det på Instagram. Så hvis du følger med på Instagram, så er du helt sikker på at høre, når der er nyt herinde fra.

Hvis du skulle få lyst til at prøve en af opskrifterne af herinde fra hjemmesiden, så vil jeg også meget gerne se resultatet – du må gerne tagge mig i opslag på Instagram. Det er så hyggeligt og rart at følge med i 😀

Har du lyst til at bage en citronmåne, der er gluten og laktosefri? Så kan du finde en opskrift lige her. Alle mine opskrifter, der er gluten og laktosefrie, kan du også gå ombord i her!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*