islagkage med oreos

Islagkage med Oreos og karamel

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en lækker islagkage med Oreos og karamel. Du behøver ingen ismaskine for at lave denne skønne kage, og opskriften kræver kun fire ingredienser.

Du skal bruge Oreos, piskefløde, kondenseret mælk og karamel. Du skal bruge ca. 200 gram karamel til toppen. Det svarer til 1/2 dåse af denne skønne karamel fra Tørsleffs, som er en af mine personlige favoritter. Det er en lækker karamel, som aldrig slår fejl! 😀

Kagering, plast og karamel

Til at lave denne islagkage med Oreos bruger jeg en kagering som denne (reklamelink), som kan justeres i størrelsen, og derudover forer jeg kanten med kageplast (reklamelink). Kageringen placerer jeg på det fad, som jeg vil servere kagen på.

Hvis du ikke har nogen kagering, så kan isen også kommes i en beholder, inden den sættes på frys. Så bliver det selvfølgelig ikke en rund islagkage, men den smager ligeså godt 🙂

Når kagen skal serveres, pyntes den med karamel og lidt hakkede, Oreos på toppen. Hvis ikke hele kagen bliver spist på én gang, så kan den godt fryses igen med karamellen og de knuste Oreos ovenpå.

Har du lyst til at prøve andre lækre is-opskrifter ud, så kan du finde flere lige her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*