nem Toblerone cheesecake

Nem Toblerone cheesecake

Spring til opskrift

Hvis du mangler en lækker dessert, så er en nem Toblerone cheesecake et rigtig godt bud. Den kræver ikke særlig mange ingredienser, og det er en kage, der skal have lov til at stå i et stykke tid inden servering. Derfor er den perfekt, hvis du vil være i god tid med en dessert.

Denne Toblerone cheesecake består af en kiksebund, hvor jeg har brugt nogle kiks, som minder mig meget om min barndom. Nemlig de her Prince-kiks. 🙂

Kiksene knuses og blandes godt sammen med smeltet smør. Det er vigtigt, at massen blandes godt sammen. Så er det lettere at få en cheesecake-bund, der ikke smuldrer.

Ovenpå bunden er der et lækkert og blødt Toblerone-lag, der består af smeltet Toblerone, flødeost og flødeskum – blandet sammen. Til slut pyntes kagen med hakket Toblerone. Nemt og lækkert!

Brug kageplast og kagering

Jeg kan på det varmeste anbefale at købe en justerbar bagering som denne – den er altså god, når der skal bages cheesecakes. Jeg placerer den direkte på det fad, som jeg vil servere kagen på.

Derudover bruger jeg kageplast langs kanten. Man kan også bruge husholdsningsfilm til kanten, men jeg synes, det er langt lettere at bruge kageplast. Her er jeg stor fan af denne kageplast. Kvaliteten er kraftig, hvilket gør det meget lettere at beklæde indersiden af kageringen med.

Hvis du er til nem Toblerone cheesecake, så kan du også se alle de andre forslag til cheesecakes lige her!

Er du på Instagram?

Så er du hjertelig velkommen til at følge med i mit lille univers derinde 🙂 Jeg poster hver gang, der er nyt herinde fra bloggen, så det er en nem måde at holde sig opdateret på. Hvis du skulle få lyst til at bage nogle af mine kager, så tag mig endelig i billeder. Det gør mig så glad, når jeg kan se, at der er andre, der får gavn af opskrifterne herinde fra.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*