Denne brownie med Oreofrosting er både nem at lave, og så kræver den heller ikke mange ingredienser. Det er samtidig en kage, der både hitter hos store og små. Så vil du bage en lækker kage, der gør hele familien glad, så er denne brownie med Oreofrosting et godt bud.
Tips til lækker frosting
Brownien er toppet med en lækker Oreofrosting, der består af smør, flødeost, flormelis og Oreos. Der er to ting, der gør frostingen ekstra god. For det første er det vigtigt, at både smør og flødeost har stuetemperatur, når det piskes sammen. Pisker du blødt smør sammen med flødeost, der er taget direkte ud af køleskabet, så kan det godt klumpe. Så lad både smør og flødeost få stuetemperatur, før det piskes sammen.
Derudover bliver frostingen kun bedre af at bruge rigtig smør. Kærgården og andre blandingsprodukter er ikke gode, når det kommer til frosting. Jeg synes, konsistensen og smagen bliver meget bedre, når der anvendes rigtig smør.

Ingredienser
- 150 gram mørk chokolade
- 200 gram smør
- 200 gram sukker
- 3 æg
- 100 gram hvedemel
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- Oreofrosting:
- 100 gram blødt smør
- 200 gram flødeost naturel
- 200 gram flormelis
- 1 rulle Oreos, 154 gram (gem 4-5 kiks til pynt)
Instruktioner
- Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
- Smelt chokolade og smør i en skål over et vandbad.
- Rør halvdelen af sukkeret i chokolademassen og lad det efterfølgende køle af.
- Pisk æggene sammen med resten af sukkeret, til det er lyst og luftigt.
- Hæld chokolademassen i sukker-og ægblandingen og pisk sammen.
- Kom mel, vaniljesukker og bagepulver i blandingen og rør sammen til en ensartet masse.
- Fordel dejen i en springform (ca. 24 cm i diameter) med bagepapir.
- Bag kagen i ca. 25-30 minutter – hold øje med kagen undervejs. Den må ikke få for meget, da kagen så risikerer at blive tør. Lad den efterfølgende køle af.
- Oreofrosting: Kom smør og flødeost i en skål og pisk rigtig godt sammen. Sørg for at begge dele har stuetemperatur, når det piskes sammen.
- Tilsæt flormelis og pisk sammen til en ensartet frosting.
- Knus Oreos (gem 4-5 kiks til pynt) i en minihakker. Hvis ikke du har en minihakker, kan du komme dem i en pose og knuse dem med en kagerulle.
- Kom dem i frostingen og rør rundt.
- Fordel frostingen på den afkølede kage. Knus de 4-5 kiks i mindre stykker og pynt ovenpå frostingen. Så er kagen klar til servering.

Følg med på Instagram
Er du på Instagram? Så skal du være hjertelig velkommen til at følge med på min profil derinde. Hver gang der er nyt herinde på Cakewoman.dk, så pipper jeg også om det på Instagram 🙂