Brownie med oreofrosting

Brownie med Oreofrosting

Spring til opskrift

Denne brownie med Oreofrosting er både nem at lave, og så kræver den heller ikke mange ingredienser. Det er samtidig en kage, der både hitter hos store og små. Så vil du bage en lækker kage, der gør hele familien glad, så er denne brownie med Oreofrosting et godt bud.

Tips til lækker frosting

Brownien er toppet med en lækker Oreofrosting, der består af smør, flødeost, flormelis og Oreos. Der er to ting, der gør frostingen ekstra god. For det første er det vigtigt, at både smør og flødeost har stuetemperatur, når det piskes sammen. Pisker du blødt smør sammen med flødeost, der er taget direkte ud af køleskabet, så kan det godt klumpe. Så lad både smør og flødeost få stuetemperatur, før det piskes sammen.

Derudover bliver frostingen kun bedre af at bruge rigtig smør. Kærgården og andre blandingsprodukter er ikke gode, når det kommer til frosting. Jeg synes, konsistensen og smagen bliver meget bedre, når der anvendes rigtig smør.

Lyst til en anden slags Oreo-kage? Så synes jeg, du skal prøve denne her sag, der ikke skal bages i ovnen!

Følg med på Instagram

Er du på Instagram? Så skal du være hjertelig velkommen til at følge med på min profil derinde. Hver gang der er nyt herinde på Cakewoman.dk, så pipper jeg også om det på Instagram 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*