Kom chokolade og smør i en gryde og smelt sammen ved lav varme. Sæt gryden til side.
Kom sukker og æg i en skål og pisk godt sammen.
Hæld chokolade/smørblandingen i skålen med sukker og æg, og pisk sammen.
Kom mel, vaniljesukker og bagepulver i blandingen og rør sammen til en ensartet masse.
Fordel dejen i en springform (ca. 24 cm i diameter) med beklædt med bagepapir.
Bag kagen i ca. 30-35 minutter – hold øje med kagen undervejs. Den må ikke få for meget, da kagen så risikerer at blive tør. Lad den efterfølgende køle af.
Oreofrosting: Kom smør og flormelis i en skål, og pisk godt sammen.
Knus Oreos (gem 4-5 kiks til pynt) i en minihakker. Hvis ikke du har en minihakker, kan du komme dem i en pose og knuse dem med en kagerulle.
Kom dem i frostingen og rør rundt.
Fordel frostingen på den afkølede kage. Pynt med de sidste 4-5 kiks i mindre stykker. Så er kagen klar til servering.