Denne no bake Oreo kage er nem at lave, og ingredienslisten er kort. Derudover kræver den heller ingen bagetid i ovn. Når først kagen er samlet, skal den stå på køl i 3-4 timer, og så er den klar til servering. Kagen smager skønt, og kombinationen af Oreos, chokoladeganache og Kinder-chokolade fungerer rigtig godt.
Den perfekte kollegakage
No bake kage Oreo kage – navnet siger det hele. Der skal som sagt ikke indregnes bagning i en ovn, så der er ingen risiko for en brændt kage. Det er samtidig en dessert, der sagtens kan bages dagen i forvejen. Det er perfekt, hvis du vil være i god tid. Det kan eksempelvis være, hvis du vil have en kage med til studiegruppen eller kollegaerne – så kan denne no bake kage bikses sammen aftenen i forvejen.
Chokoladeganache på mælkechokolade
Kagen består af to lag: Nederst er der en bund med Oreos. Ovenpå er der en chokoladeganache, der er lavet på mælkechokolade og peanutbutter. Til slut er der pyntet med Kinder Bueno-chokolade. Det er en fyldig sag, men mælkechokoladen gør den knap så tung. Samtidig er smagen af chokolade, peanutbutter og Oreos sammen en lækker kombination, som gør kagen endnu bedre.

Ingredienser
- Bund:
- 300 gram Oreos
- 100 gram smør
- Chokoladeganache:
- 300 gram mælkechokolade
- 150 gram peanutbutter – både smooth og crunch kan bruges
- 2 dl piskefløde
- Pynt:
- 3-4 pakker Kinder Bueno (ca. 120-160 gram Kinder Bueno)
Instruktioner
- Bund: Start med at smelte smørret og lad det køle lidt af.
- Knus oreos i en minihakker. Hvis ikke du har en minihakker, kan du komme dem i en pose og knuse dem med en kagerulle.
- Bland smeltet smør og oreos godt sammen. Pres massen ud i bunden og op ad kanterne i en rund tærteform (ca. 20 cm. i diameter) – gerne med løs bund. Stil bunden på køl.
- Chokoladeganache: Kom mælkechokolade og peanutbutter i en skål og smelt over vandbad. Tag af varmen.
- Kom fløden i en gryde og kog op, til det rammer kogepunktet.
- Hæld fløden over det smeltede chokolade og peanutbutter.
- Rør rundt i skålen med en dejskraber, til ganachen har samlet sig og er blevet til en ensartet masse.
- Fordel gananchen over bunden og stil på køl i 10 minutter, før kagen pyntes. Hvis Kinder-chokoladen kommer på for tidligt, vil den blot smelte ned i den varme ganache.
- Efter 10 minutter pyntes med Kinder Bueno. Sæt kagen på køl i minimum 3-4 timer, så er den klar til servering.

Lyst til at afprøve andre no bake opskrifter? Så kan du finde flere lige her.
Er du på Instagram?
Er du på Instagram, så skal du være hjertelig velkommen til at følge med i mit lille kageunivers derinde. Når der er nye opskrifter herinde på Cakewoman.dk, så råber jeg højt om det på Instagram. Derudover er der også inspiration og konkurrencer at finde på min Instagram-profil.