No bake Oreo kage

No bake Oreo kage

Spring til opskrift

Denne no bake Oreo kage er nem at lave, og ingredienslisten er kort. Derudover kræver den heller ingen bagetid i ovn. Når først kagen er samlet, skal den stå på køl i 3-4 timer, og så er den klar til servering. Kagen smager skønt, og kombinationen af Oreos, chokoladeganache og Kinder-chokolade fungerer rigtig godt.

Den perfekte kollegakage

No bake kage Oreo kage – navnet siger det hele. Der skal som sagt ikke indregnes bagning i en ovn, så der er ingen risiko for en brændt kage. Det er samtidig en dessert, der sagtens kan bages dagen i forvejen. Det er perfekt, hvis du vil være i god tid. Det kan eksempelvis være, hvis du vil have en kage med til studiegruppen eller kollegaerne – så kan denne no bake kage bikses sammen aftenen i forvejen.

Chokoladeganache på mælkechokolade

Kagen består af to lag: Nederst er der en bund med Oreos. Ovenpå er der en chokoladeganache, der er lavet på mælkechokolade og peanutbutter. Til slut er der pyntet med Kinder Bueno-chokolade. Det er en fyldig sag, men mælkechokoladen gør den knap så tung. Samtidig er smagen af chokolade, peanutbutter og Oreos sammen en lækker kombination, som gør kagen endnu bedre.

Lyst til at afprøve andre no bake opskrifter? Så kan du finde flere lige her.

Er du på Instagram?

Er du på Instagram, så skal du være hjertelig velkommen til at følge med i mit lille kageunivers derinde. Når der er nye opskrifter herinde på Cakewoman.dk, så råber jeg højt om det på Instagram. Derudover er der også inspiration og konkurrencer at finde på min Instagram-profil.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*