nem oreo islagkage

Nem Oreo islagkage

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en lækker og nem Oreo islagkage. Du behøver ikke en ismaskine for at lave denne dessert, og derudover er ingredienslisten kort.

Det er en let opskrift, og samtidig er det en dessert, der skal på frys i nogle timer inden servering. Så det er den perfekte dessert, hvis du vil lave noget lækkert, hvor du ikke behøver at bikse desserten sammen på selve serveringsdagen.

Nem Oreo islagkage med kagering og plast

Til at lave denne Oreo islagkage bruger jeg en kagering som denne, som kan justeres i størrelsen, og derudover beklæder jeg kanten med hårdt kageplast. Denne version fra Ditte Julie kan jeg varmt anbefale. Kageringen placerer jeg på det fad, som jeg vil servere kagen på. 

Når kagen skal serveres, pyntes den med Marabou med Oreo. Lykkes det ikke at finde denne variant, så brug i stedet for en kombination af hakket mælkechokolade og Oreos – se nærmere forklaring i opskriften længere nede.

Hvis ikke hele kagen bliver spist på én gang, så kan den godt fryses igen med den hakkede chokolade på toppen.

Nem Oreo islagkage er ikke den eneste isdessert herinde på siden. Klik her og find flere opskrifter på islagkager og is!

Følg med på Instagram

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*