En banankage med peanutbutter-creme, chokoladeglasur og karamelpopcorn er en af de slags kager, hvor det hele bare spiller rigtig godt sammen.
Jeg lover dig, at hvis du er til banankage, så er du altså også til den her banankage med peanutbutter-creme med skøn chokoladeglasur og salte karamelpopcorn på toppen 🙂
Lagkagebunde af banankage
Jeg bruger en springform (23 cm) til at bage kagen i, og jeg bager banankage-dejen af tre omgange, så der i alt er tre kagebunde. Hvis du har flere springforme i samme størrelse, så kan du selvfølgelig bage alt dejen på én gang fordelt formene.
Bag aftenen i forvejen
Banankagebundene kan sagtens bages dagen i forvejen, hvis du vil være i god tid. Blot lad dem stå på køkkenbordet på noget bagepapir og dæk til med et viskestykke. De er også lækre og svampede dagen efter 🙂 Det er en nem og lækker kage, hvor der er kage til 8-10 mennesker.
Kage med dryp
Toppen af kagen og kanterne er pynter med en chokoladeglasur, der er dryppet ned langs siderne. Til det formål vil jeg anbefale at skaffe en klemmeflaske som denne. Det gør den nemmere at styre glasuren, når kagen skal pyntes 🙂

Banankage med peanutbutter creme, chokolade-glasur og karamelpopcorn
Ingredienser
- Banankage:
- 150 gram smør
- 4 æg
- 250 gram rørsukker
- 170 gram mel
- 2 tsk vaniljesukker
- 2 tsk bagepulver
- 4 modne bananer ca. 400 gram
- Peanutbutter-creme:
- 150 gram blødt smør
- 300 gram cremet peanutbutter
- 300 gram flormelis
- 2-3 spsk mælk
- Chokolade-glasur:
- 100 gram chokolade
- 1 dl piskefløde
- Karamel-popcorn:
- 1/2 dl lys sirup
- 1 spsk smør
- 50 gram poppede popcorn
Sådan gør du
- Banankagen: Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
- Smelt smørret og lad det køle lidt af.
- Pisk æg og sukker luftigt og lyst.
- Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Si det i den våde blanding.
- Mos bananerne og rør det i blandingen.
- Hæld den smeltede smør i blandingen og rør det godt sammen.
- Hæld 1/3 af dejen i en springform (cirka 23 cm) beklædt med bagepapir i bunden og smurt med lidt smør langs kanterne.
- Bag bunden i cirka 20 minutter. Gentag efterfølgende to gange med resten af dejen. Lad alle tre kagebunde køle helt af.
- Peanutbutter-creme: Kom alle ingredienserne i en skål og pisk sammen til en cremet masse.
- Chokolade-glasur: Hak chokoladen fint og kom det i en skål.
- Kog fløden op til kogepunktet og hæld det over chokoladen. Lad det stå i fem minutter, før du rører det til en ensartet masse.
- Hæld chokolade-glasuren over i en klemmeflaske. Har du ikke sådan en, så lader du bare glasuren blive i skålen.
- Karamel-popcorn: Smelt smør og sirup ved middelvarme.
- Når det begynder at boble hældes det ud over de poppede popcorn og fordeles.
- Saml og pynt kagen: Læg en kagebund på det fad, du vil servere kagen på. Smør peanutbutter-creme på og læg endnu en bund ovenpå. Gentag processen med resten af bundene. Smør også kagens kanter og top med peanutbutter-creme.
- Fordel chokolade-glasuren langs kanten med klemmeflasken, så det drypper ned af kagens side. Hvis ikke du har en klemmeflaske, så kan du fordele det langs kanten med en ske.
- Hæld også chokolade-glasur på kagens top og fordel det med en kagespatel eller kniv.
- Pynt med karamel-popcornene på toppen af kagen.

Har du lyst til en kage uden gluten og laktose? Så synes jeg, du skal prøve min lækre citronmåne!
OPSKRIFT: JULE-TRÆSTAMMER 😍🎄 Lækre træstammer med smag af jul og hygge 🥰 Opskriften får du lige herunder, så husk at gemme ❤️
🎄 OPSKRIFT – 12-14 STYK 🎄
INGREDIENSER:
500 g chokoladekagerester (købe-chokoladekage kan også bruges)
100 g revet marcipan
2 appelsiner (saften derfra)
1 tsk kanel
100 g Nutella eller smeltet chokolade kan undlades
Overtræk:
200 g marcipan
100 g flormelis
30 g glukosesirup
100 g chokolade
Rød pastafarve kan undlades
Julekrymmel
SÅDAN GØR DU:
Først skal selve trøffelmassen laves: Smuldr kageresterne sammen med revet marcipan, appelsinsaft og kanel. Ælt massen godt sammen. Hvis du har svært ved at få massen til at hænge sammen, kan du tilsætte lidt Nutella eller smeltet chokolade.
Del massen i tre og rul det til tre pølser, cirka 25 cm lange. Stil dem til side mens du forbereder marcipan-overtrækket.
Så skal marcipanovertrækket laves: Ælt marcipanen godt sammen med flormelis og glukosesirup. Del massen i tre kugler. Hvis du ønsker at nogle af træstammerne skal være røde, så ælt pastafarve ind i en eller flere af marcipankuglerne.
Pak de tre klumper ind i husholdningsfilm og læg i køleskabet i 30 minutter.
Efter de 30 minutter skal marcipanen rulles ud. Hver marcipankugle skal rulles ud og cirka være 25×10 cm. Gør det i mellem to stykker bagepapir, så hænger det ikke fast i bordpladen.
Kom én trøffelpølse på ét stykke udrullet marcipan og rul sammen. Skær ud i passende træstamme-størrelse, jeg får cirka 4 træstammer ud af en trøffelpølse.
Til slut dyppes enderne i chokolade, der er smeltet over et vandbad, og de pyntes med krymmel. Stil dem på køl til de skal serveres ❤️
#træstammer #cakewomandk #julekage #julekager #julehygge #december #nobake #nobakecake #aarhus #sødesager #lækkerier #kageinspiration #nemkage #kollegakage

OPSKRIFT: JULE-TRÆSTAMMER 😍🎄 Lækre træstammer med smag af jul og hygge 🥰 Opskriften får du lige herunder, så husk at gemme ❤️
🎄 OPSKRIFT – 12-14 STYK 🎄
INGREDIENSER:
500 g chokoladekagerester (købe-chokoladekage kan også bruges)
100 g revet marcipan
2 appelsiner (saften derfra)
1 tsk kanel
100 g Nutella eller smeltet chokolade kan undlades
Overtræk:
200 g marcipan
100 g flormelis
30 g glukosesirup
100 g chokolade
Rød pastafarve kan undlades
Julekrymmel
SÅDAN GØR DU:
Først skal selve trøffelmassen laves: Smuldr kageresterne sammen med revet marcipan, appelsinsaft og kanel. Ælt massen godt sammen. Hvis du har svært ved at få massen til at hænge sammen, kan du tilsætte lidt Nutella eller smeltet chokolade.
Del massen i tre og rul det til tre pølser, cirka 25 cm lange. Stil dem til side mens du forbereder marcipan-overtrækket.
Så skal marcipanovertrækket laves: Ælt marcipanen godt sammen med flormelis og glukosesirup. Del massen i tre kugler. Hvis du ønsker at nogle af træstammerne skal være røde, så ælt pastafarve ind i en eller flere af marcipankuglerne.
Pak de tre klumper ind i husholdningsfilm og læg i køleskabet i 30 minutter.
Efter de 30 minutter skal marcipanen rulles ud. Hver marcipankugle skal rulles ud og cirka være 25×10 cm. Gør det i mellem to stykker bagepapir, så hænger det ikke fast i bordpladen.
Kom én trøffelpølse på ét stykke udrullet marcipan og rul sammen. Skær ud i passende træstamme-størrelse, jeg får cirka 4 træstammer ud af en trøffelpølse.
Til slut dyppes enderne i chokolade, der er smeltet over et vandbad, og de pyntes med krymmel. Stil dem på køl til de skal serveres ❤️
#træstammer #cakewomandk #julekage #julekager #julehygge #december #nobake #nobakecake #aarhus #sødesager #lækkerier #kageinspiration #nemkage #kollegakage
OPSKRIFT 🎄 SVENSKE CHOKOLADESNITTER 🥰 De her er min absolutte julekage-favorit. Snitterne har været en fast del af december så lang tid tilbage, som jeg kan huske. For mig er kagerne et stort barndomsminde, som altså også er røget med videre i voksenlivet ❤️
De smager rigtig godt, og så er de nemme at bage 👌 Det er en blød småkage sammenlignet med eksempelvis en brunkage, men hos mig hitter den lidt mere chokoladekage-agtige småkage stort! 😍
🤎 OPSKRIFT – CA. 40 STYK 🤎
INGREDIENSER:
6 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
2 1/2 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
4 spsk kakao
200 gram koldt smør
2 æg – hvis æggene er små så kan det være nødvendigt med 3 æg for at samle dejen
Pynt:
1 æggehvide
perlesukker
SÅDAN GØR DU:
Start med at tænde ovnen på 175 grader alm. ovn.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Skær smørret i tern og smuldr det sammen med de tørre ingredienser.
Saml dejen med de 2 (evt. 3) æg. Jeg anbefaler at hælde den tørre blanding med smør ud på et bord, lave en lille fordybning i toppen, hælde æg i, og så stille og roligt samle dejen.
Når dejen er samlet, deles den i fire dele. Rul ud i fire stænger på omkring 25-30 cm i længden, det er en god ide at komme lidt ekstra mel på bordpladen, når de rulles ud, så de ikke hænger fast. Tryk dem flade til 1 cm i højden.
Løft forsigtigt stængerne over på en bageplader beklædt med bagepapir. Jeg bager to stænger på én bageplade ad gangen i ovnen. Pisk æggehviden (med håndkraft) skummende og pensl stængerne. Drys efterfølgende med perlesukker.
Bag kagerne øverst i ovnen i ca. 12 minutter. Når stængerne kommer ud af ovnen, lader du dem blive på pladen i 5-10 minutter. Herefter skæres de i skrå snitter, mens de stadigvæk er på bagepladen. Dejen vil være lidt blød (når kagerne er kølet helt af, vil de blive mere faste i det), så vær en smule forsigtig. Lad kagerne køle yderligere af i 10 minutters tid, før de med en spartel flyttes over på en bagerist, hvor de køler helt af. Herefter opbevares kagerne i en kagedåse, og decemberhyggen kan begynde 🥰
#julekage #chokoladesnitter #svenskechokoladebrød #svenskechokoladesnitter #julesmåkager #jul #cakewomandk #kageinspiration #nemkage #aarhus #hygge #december

OPSKRIFT 🎄 SVENSKE CHOKOLADESNITTER 🥰 De her er min absolutte julekage-favorit. Snitterne har været en fast del af december så lang tid tilbage, som jeg kan huske. For mig er kagerne et stort barndomsminde, som altså også er røget med videre i voksenlivet ❤️
De smager rigtig godt, og så er de nemme at bage 👌 Det er en blød småkage sammenlignet med eksempelvis en brunkage, men hos mig hitter den lidt mere chokoladekage-agtige småkage stort! 😍
🤎 OPSKRIFT – CA. 40 STYK 🤎
INGREDIENSER:
6 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
2 1/2 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
4 spsk kakao
200 gram koldt smør
2 æg – hvis æggene er små så kan det være nødvendigt med 3 æg for at samle dejen
Pynt:
1 æggehvide
perlesukker
SÅDAN GØR DU:
Start med at tænde ovnen på 175 grader alm. ovn.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Skær smørret i tern og smuldr det sammen med de tørre ingredienser.
Saml dejen med de 2 (evt. 3) æg. Jeg anbefaler at hælde den tørre blanding med smør ud på et bord, lave en lille fordybning i toppen, hælde æg i, og så stille og roligt samle dejen.
Når dejen er samlet, deles den i fire dele. Rul ud i fire stænger på omkring 25-30 cm i længden, det er en god ide at komme lidt ekstra mel på bordpladen, når de rulles ud, så de ikke hænger fast. Tryk dem flade til 1 cm i højden.
Løft forsigtigt stængerne over på en bageplader beklædt med bagepapir. Jeg bager to stænger på én bageplade ad gangen i ovnen. Pisk æggehviden (med håndkraft) skummende og pensl stængerne. Drys efterfølgende med perlesukker.
Bag kagerne øverst i ovnen i ca. 12 minutter. Når stængerne kommer ud af ovnen, lader du dem blive på pladen i 5-10 minutter. Herefter skæres de i skrå snitter, mens de stadigvæk er på bagepladen. Dejen vil være lidt blød (når kagerne er kølet helt af, vil de blive mere faste i det), så vær en smule forsigtig. Lad kagerne køle yderligere af i 10 minutters tid, før de med en spartel flyttes over på en bagerist, hvor de køler helt af. Herefter opbevares kagerne i en kagedåse, og decemberhyggen kan begynde 🥰
#julekage #chokoladesnitter #svenskechokoladebrød #svenskechokoladesnitter #julesmåkager #jul #cakewomandk #kageinspiration #nemkage #aarhus #hygge #december
KAGEINSPIRATION 😍 Hvilken er din favorit? 🤗 Reelen er lige til at gemme, så du har inspiration liggende, når der skal bages ☺️
❤️ Cookiekage med Oreo og Smarties 🌈
❤️ Cheesecake med Daim 🍰
❤️ Svampet chokoladekage 🍫
Fælles for kagerne er, at de kan bages i forvejen – og der er kage til mange ❤️ Og du finder opskrifterne på min side Cakewoman.dk 🤎
#kageinspiration #kage #cakewomandk #daimcheesecake #chokoladekage #cookiekage #cookie #oreocookies #daimchocolate #aarhus #dessertinspiration #nemkage #sødesager #lækkerier

KAGEINSPIRATION 😍 Hvilken er din favorit? 🤗 Reelen er lige til at gemme, så du har inspiration liggende, når der skal bages ☺️
❤️ Cookiekage med Oreo og Smarties 🌈
❤️ Cheesecake med Daim 🍰
❤️ Svampet chokoladekage 🍫
Fælles for kagerne er, at de kan bages i forvejen – og der er kage til mange ❤️ Og du finder opskrifterne på min side Cakewoman.dk 🤎
#kageinspiration #kage #cakewomandk #daimcheesecake #chokoladekage #cookiekage #cookie #oreocookies #daimchocolate #aarhus #dessertinspiration #nemkage #sødesager #lækkerier
JULE-CHEESECAKE I GLAS 😍🎄❤️ Brunkager nederst, appelsinfyld i midten, og så toppet med kirsebærsauce og lidt fra brunkager 🤤 Så nemt og lækkert! Husk at gemme opskriften 😊
❤️ OPSKRIFT TIL 4 GLAS ❤️
Ingredienser:
150 g brunkager
200 g flødeost naturel
1 dl piskefløde
Saften fra 1 appelsin
100 g flormelis
1-2 spsk kirsebærsauce pr. glas
Sådan gør du:
Knus brunkagerne i mindre stykker. Fordel 2/3 af de knuste kager i 4 glas. Gem de sidste til toppen.
Kom flødeost, piskefløde, appelsinsaft og flormelis i en skål, og pisk godt sammen. Fordel fyldet i de 4 glas.
Top med de sidste knuste kager og kirsebærsauce. Voila! Så er der juledessert! 😍🎄
#brunkager #juledessert #julekage #cheesecake #cheesecakeiglas #cakewomandk #aarhus #jul #julen2024 #kirsebærsauce #nobakedessert #julehygge #julemad

JULE-CHEESECAKE I GLAS 😍🎄❤️ Brunkager nederst, appelsinfyld i midten, og så toppet med kirsebærsauce og lidt fra brunkager 🤤 Så nemt og lækkert! Husk at gemme opskriften 😊
❤️ OPSKRIFT TIL 4 GLAS ❤️
Ingredienser:
150 g brunkager
200 g flødeost naturel
1 dl piskefløde
Saften fra 1 appelsin
100 g flormelis
1-2 spsk kirsebærsauce pr. glas
Sådan gør du:
Knus brunkagerne i mindre stykker. Fordel 2/3 af de knuste kager i 4 glas. Gem de sidste til toppen.
Kom flødeost, piskefløde, appelsinsaft og flormelis i en skål, og pisk godt sammen. Fordel fyldet i de 4 glas.
Top med de sidste knuste kager og kirsebærsauce. Voila! Så er der juledessert! 😍🎄
#brunkager #juledessert #julekage #cheesecake #cheesecakeiglas #cakewomandk #aarhus #jul #julen2024 #kirsebærsauce #nobakedessert #julehygge #julemad
Svampet banankage med Nutellaglasur 😍😱 SÅ nemt og SÅ godt 🤤 Det er en af de kager, der sagtens kan bages dagen i forvejen, og så kan børn også være med i køkkenet ❤️☺️ Opskriften får du lige her 😍
💛 OPSKRIFT – KAGE TIL 8-10 PERSONER 💛
Ingredienser:
110 g smør
3 æg
200 g rørsukker (eller alm. sukker)
150 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
3 modne bananer
200 g Nutella
Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde og stil til side.
Pisk æg og sukker godt sammen i en skål i et par minutter. Kom hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i og rør sammen. Mos bananerne og rør det i blandingen. Hæld den smeltede smør i blandingen og rør det godt sammen.
Hæld dejen i en springform (ca. 24 cm) med bagepapir i. Bag i cirka 30 minutter, til kagen er gennembagt.
Lad kagen køle af, før du kommer glasur på.
Med fordel kan du komme Nutellaen i en skål og give det kort tid i mikroovn, inden det fordeles på kagen 🤎 God bagning 😍
❣️ Hvis du bager kagen dagen i forvejen, anbefaler jeg at dække den bagte, afkølede kage godt til, og lade den stå på køkkenbordet til næste dag. Nutella-glasuren venter jeg med at komme på til serveringsdagen, da det godt kan blive noget gratværk at afdække kagen, mens der er Nutella på ❣️
#banankage #kagetilbørn #cakewomandk #aarhus #kageinspiration #nemkage #kage #sødesager #kollegakage #lækkerier #nutellakage #nutella #hygge #efterårshygge #deludkage #tagmedkage

Svampet banankage med Nutellaglasur 😍😱 SÅ nemt og SÅ godt 🤤 Det er en af de kager, der sagtens kan bages dagen i forvejen, og så kan børn også være med i køkkenet ❤️☺️ Opskriften får du lige her 😍
💛 OPSKRIFT – KAGE TIL 8-10 PERSONER 💛
Ingredienser:
110 g smør
3 æg
200 g rørsukker (eller alm. sukker)
150 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
3 modne bananer
200 g Nutella
Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde og stil til side.
Pisk æg og sukker godt sammen i en skål i et par minutter. Kom hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i og rør sammen. Mos bananerne og rør det i blandingen. Hæld den smeltede smør i blandingen og rør det godt sammen.
Hæld dejen i en springform (ca. 24 cm) med bagepapir i. Bag i cirka 30 minutter, til kagen er gennembagt.
Lad kagen køle af, før du kommer glasur på.
Med fordel kan du komme Nutellaen i en skål og give det kort tid i mikroovn, inden det fordeles på kagen 🤎 God bagning 😍
❣️ Hvis du bager kagen dagen i forvejen, anbefaler jeg at dække den bagte, afkølede kage godt til, og lade den stå på køkkenbordet til næste dag. Nutella-glasuren venter jeg med at komme på til serveringsdagen, da det godt kan blive noget gratværk at afdække kagen, mens der er Nutella på ❣️
#banankage #kagetilbørn #cakewomandk #aarhus #kageinspiration #nemkage #kage #sødesager #kollegakage #lækkerier #nutellakage #nutella #hygge #efterårshygge #deludkage #tagmedkage
NUTELLA-IS MED 3 INGREDIENSER 😍🔥 Jeg har lige en advarsel, før du læser videre 🚨 Der er chance for afhængighed! 😀🤤 Det er virkelig nemt og lækkert at lave sin egen Nutella-is, så hvad venter du på? 😍 Opskriften får du lige her:
🤎 OPSKRIFT – IS TIL 6-8 PERSONER 🤎
Ingredienser:
1/2 liter piskefløde
1 ds kondenseret mælk
300 gram Nutella
Sådan gør du:
Pisk fløden til skum i en skål. I en anden skål pisker du kondenseret mælk og Nutella godt sammen. Vend efterfølgende flødeskummet i skålen med kondenseret mælk og Nutella – vend det hele sammen til en ensartet masse. Fordel isen i en form og kom på frys i minimum 4 timer. Herefter er isen klar til servering 🤎🍧
#cakewomandk #nutella #nutellaicecream #nobakedessert #aarhus #efterår #hygge #lækkerier #hjemmelavetis #isudenismaskine #sødesager #børnevenligt

NUTELLA-IS MED 3 INGREDIENSER 😍🔥 Jeg har lige en advarsel, før du læser videre 🚨 Der er chance for afhængighed! 😀🤤 Det er virkelig nemt og lækkert at lave sin egen Nutella-is, så hvad venter du på? 😍 Opskriften får du lige her:
🤎 OPSKRIFT – IS TIL 6-8 PERSONER 🤎
Ingredienser:
1/2 liter piskefløde
1 ds kondenseret mælk
300 gram Nutella
Sådan gør du:
Pisk fløden til skum i en skål. I en anden skål pisker du kondenseret mælk og Nutella godt sammen. Vend efterfølgende flødeskummet i skålen med kondenseret mælk og Nutella – vend det hele sammen til en ensartet masse. Fordel isen i en form og kom på frys i minimum 4 timer. Herefter er isen klar til servering 🤎🍧
#cakewomandk #nutella #nutellaicecream #nobakedessert #aarhus #efterår #hygge #lækkerier #hjemmelavetis #isudenismaskine #sødesager #børnevenligt
PRØV DEN HER IS – NU! 😱😍🔥 Altså det her fungerer 👌 Hjemmelavet is med kondenseret mælk og uden ismaskine – og resultatet er en cremet, fyldig is 🤤 Den er med Biscoff-smørepålæg og Bastognekiks 😍
👏 Prøv 👏 det 👏nu👏 Der er flere webshops, der sælger Biscoff smørepålæg, og du kan bl.a. købe det hos @kagerogsager.dk ❤️ Jeg har fundet Biscoff smørepålæg i en af de fysiske Normal-butikker, som ligger mange steder rundt i Danmark 😊
Opskriften får du lige her, og den er også på Cakewoman.dk 🤎
🤎 OPSKRIFT – IS TIL 6-8 PERSONER 🤎
INGREDIENSER:
1 ds kondenseret mælk
300 g Biscoff smørepålæg
1/2 liter piskefløde
100 g knuste Bastognekiks eller lign. kanelkiks
SÅDAN GØR DU:
Kom kondenseret mælk og Biscoff smørepålæg i en skål og pisk godt sammen. I en anden skål piskes fløden til blød skum. Tilsæt flødeskummet i skålen med kondenseret mælk og Biscoff smørepålæg. Tilsæt også 2/3 af de knuste Bastognekiks. Pisk sammen ved lav hastighed. Is-massen skal endelig ikke overpiskes. Fordel is-blandingen i en form. Kom de sidste knuste kiks henover. Kom is-blandingen i fryseren i minimum 4-5 timer, til isen har sat sig.
Inden servering: Tag gerne isen ud af fryseren 10 minutters tid inden servering, så er den lettere at skære i ❤️
#hjemmelavet #kondenseretmælk #isudenismaskine #hjemmelavetis #dessertinspiration #nobakedessert #aarhus #cakewomandk #lækkerier #sødesager #weekendhygge #efterårshygge

PRØV DEN HER IS – NU! 😱😍🔥 Altså det her fungerer 👌 Hjemmelavet is med kondenseret mælk og uden ismaskine – og resultatet er en cremet, fyldig is 🤤 Den er med Biscoff-smørepålæg og Bastognekiks 😍
👏 Prøv 👏 det 👏nu👏 Der er flere webshops, der sælger Biscoff smørepålæg, og du kan bl.a. købe det hos @kagerogsager.dk ❤️ Jeg har fundet Biscoff smørepålæg i en af de fysiske Normal-butikker, som ligger mange steder rundt i Danmark 😊
Opskriften får du lige her, og den er også på Cakewoman.dk 🤎
🤎 OPSKRIFT – IS TIL 6-8 PERSONER 🤎
INGREDIENSER:
1 ds kondenseret mælk
300 g Biscoff smørepålæg
1/2 liter piskefløde
100 g knuste Bastognekiks eller lign. kanelkiks
SÅDAN GØR DU:
Kom kondenseret mælk og Biscoff smørepålæg i en skål og pisk godt sammen. I en anden skål piskes fløden til blød skum. Tilsæt flødeskummet i skålen med kondenseret mælk og Biscoff smørepålæg. Tilsæt også 2/3 af de knuste Bastognekiks. Pisk sammen ved lav hastighed. Is-massen skal endelig ikke overpiskes. Fordel is-blandingen i en form. Kom de sidste knuste kiks henover. Kom is-blandingen i fryseren i minimum 4-5 timer, til isen har sat sig.
Inden servering: Tag gerne isen ud af fryseren 10 minutters tid inden servering, så er den lettere at skære i ❤️
#hjemmelavet #kondenseretmælk #isudenismaskine #hjemmelavetis #dessertinspiration #nobakedessert #aarhus #cakewomandk #lækkerier #sødesager #weekendhygge #efterårshygge
DAIM CHEESECAKE UDEN HUSBLAS 😍😱❤️ Ingen bøvl med husblas her, og resultatet er en lækker, lækker cheesecake med Daim-fyld, Bastognekiks-bund og massevis af chokolade på toppen 🤤 Opskriften får du herunder ❤️
❤️ OPSKRIFT – KAGE TIL 8 PERSONER ❤️
INGREDIENSER:
Bund:
250 g Bastognekiks – eller lignende kanelkiks
90 g smør
Fyld:
2 pk Daim – 128 gram i alt
200 g flormelis
400 g flødeost naturel
2,5 dl piskefløde
Pynt:
200 g blandet chokolade
SÅDAN GØR DU:
Bund: Hak kiksene helt fint i en minihakker. Hvis du ikke har en minihakker, så kom kiksene i en pose og bank dem med en kagerulle. Smelt smørret og bland det godt sammen med de knuste kiks. Placer en justerbar kagering (ca. 20 cm) eller ringen fra en springform på det fad, du vil servere kagen på. Beklæd indersiden med kageplast eller husholdningsfilm. Hæld den knuste kiksemasse op i formen og pres massen ud til en bund. Stil efterfølgende bunden på køl, mens fyldet forberedes.
Fyld: Hak Daim-chokoladen i mindre stykker og kom stykkerne i en skål med flormelis, flødeost naturel og fløde. Pisk sammen til en ensartet og fast masse. Tag bunden ud fra køl og og hæld fyldet over kiksebunden. Med fordel kan bagsiden af en ske bruges til at glatte fyldet ud. Stil herefter kagen på køl, til cremen har sat sig – minimum 4 timer, men meget gerne til dagen efter.
Inden servering befries kagen fra formen+kageplast, og kagen pyntes med chokolade på toppen 😍
#cakewomandk #cheesecake #daimcheesecake #cheesecakeudenhusblas #nobakekage #nobakedessert #aarhus #hygge #lækkerier #sødesager #kageinspiration #kage #dessertinspiration

DAIM CHEESECAKE UDEN HUSBLAS 😍😱❤️ Ingen bøvl med husblas her, og resultatet er en lækker, lækker cheesecake med Daim-fyld, Bastognekiks-bund og massevis af chokolade på toppen 🤤 Opskriften får du herunder ❤️
❤️ OPSKRIFT – KAGE TIL 8 PERSONER ❤️
INGREDIENSER:
Bund:
250 g Bastognekiks – eller lignende kanelkiks
90 g smør
Fyld:
2 pk Daim – 128 gram i alt
200 g flormelis
400 g flødeost naturel
2,5 dl piskefløde
Pynt:
200 g blandet chokolade
SÅDAN GØR DU:
Bund: Hak kiksene helt fint i en minihakker. Hvis du ikke har en minihakker, så kom kiksene i en pose og bank dem med en kagerulle. Smelt smørret og bland det godt sammen med de knuste kiks. Placer en justerbar kagering (ca. 20 cm) eller ringen fra en springform på det fad, du vil servere kagen på. Beklæd indersiden med kageplast eller husholdningsfilm. Hæld den knuste kiksemasse op i formen og pres massen ud til en bund. Stil efterfølgende bunden på køl, mens fyldet forberedes.
Fyld: Hak Daim-chokoladen i mindre stykker og kom stykkerne i en skål med flormelis, flødeost naturel og fløde. Pisk sammen til en ensartet og fast masse. Tag bunden ud fra køl og og hæld fyldet over kiksebunden. Med fordel kan bagsiden af en ske bruges til at glatte fyldet ud. Stil herefter kagen på køl, til cremen har sat sig – minimum 4 timer, men meget gerne til dagen efter.
Inden servering befries kagen fra formen+kageplast, og kagen pyntes med chokolade på toppen 😍
#cakewomandk #cheesecake #daimcheesecake #cheesecakeudenhusblas #nobakekage #nobakedessert #aarhus #hygge #lækkerier #sødesager #kageinspiration #kage #dessertinspiration