Banancupcakes med karamel

Banancupcakes med karamel, popcorn og chokolade

Spring til opskrift

Banancupcakes med karamel er faktisk en underdrivelse. De her bløde og lækre banancupcakes med karamel gemmer også på en blød peanutbutter, mørk chokoladeglasur og sprøde karamelpopcorn.

Nemme karamelpopcorn

Jeg har lavet karamelpopcorn på samme måde, som jeg gjorde til den her kage. De er supernemme og hurtige at lave, og de kræver kun tre ingredienser. Og hvis du få lavet lidt for mange popcorn i forhold til pyntning af kagerne, så kan de sagtens spises som en sød snack.

Karamel og peanutbutter i midten

Når kagerne er færdigbagt og afkølet, laves der et hul i midten. Heri skal der en blanding af karamel og peanutbutter. Jeg laver hullet ved hjælp af en spids kniv, herefter bruger jeg en sprøjtepose med rund tyl til at komme karamel og peanutbutter. Jeg bruger denne karamel til kagerne, som bl.a. kan købe i Bilka. Der vil cirka være en halv dåse tilovers, når du har lavet kagerne. Den resterende karamel kan serveres til kagerne, eller du kan putte det i køleskabet. Det smager skønt på vafler og pandekager – eller hvis du vil opgradere din havregrød, så kom en klat karamel ovenpå grøden 🙂

Banancupcakes med karamel

Hvis du har lyst til at bage endnu flere cupcakes, så kan du se mine cupcakes-opskrifter lige her!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*