Her får du opskriften på en No bake Oreo tærte. Det er en lækker og nem tærte, der som navnet antyder, ikke kræver bagning i en ovn.
Tærten består af en bund bestående af knuste Oreos og smeltet smør. Ovenpå er der et lag peanutbutter, og på toppen er der smeltet Toblerone og fløde. Til slut er der pyntet med knuste Oreos. Det er som sagt en nem og lækker tærte, og det er også en tærte, der kan laves dagen inden servering. Så vil du være i god tid med en dessert, så er denne no bake Oreo tærte et rigtig godt bud.
Tærteform med løs bund
Jeg foretrækker at lave tærten i en aflang tærteform som denne med løs bund. Fordelen ved at bage i en tærteform med løs bund er, at kagerne kan komme fri fra formen, uden at kanterne går i stykker. Hvis du ikke har en tærteform med løs bund til rådighed, så kan tærten sagtens laves i en anden form.
No bake kager
Hvis du har lyst til at prøve andre no bake kager, så har jeg lavet lidt forskellige, som du kan finde herinde. Alle sammen har det til fælles, at du ikke behøver en ovn for at lave kagerne.
No bake Oreo tærte
Ingredienser
- Bund:
- 2 ruller Oreos ca. 300 gram
- 100 gram smør
- Peanutbutterfyld:
- 250 gram peanutbutter
- Tobleronefyld:
- 200 gram Toblerone
- 1 dl fløde
- Pynt:
- 3-4 Oreos
Sådan gør du
- Bund: Start med at smelte smørret i en skål og stil til side.
- Knus Oreos i en minihakker. Hvis ikke du har en minihakker, kan du komme dem i en pose og knuse dem med en kagerulle. Husk at gemme 3-4 Oreos til pynt.
- Bland smeltet smør og knuste Oreos godt sammen. Pres massen ud i bunden og op ad kanterne i en aflang tærteform (ca. 10×35 cm).
- Peanutbutterfyld: Fordel peanutbutteren ud over bunden. Sæt på køl, mens Tobleronefyldet laves.
- Tobleronefyld: Hak Tobleronen i små stykker og kom i en skål.
- Kom fløden i en gryde og kog op, til det rammer kogepunket. Hæld fløden over Tobleronen. Rør rundt, til Tobleronen er smeltet, og det er en samlet masse.
- Fordel Tobleronefyldet over bunden og pynt med de sidste Oreos.
- Sæt på køl i minimum 3 timer, til kagen har sat sig. Så er kagen klar til servering.
Hej Julie
Den ser virkelig god ud! 🙂 Sorry for dumt spørgsmål; hvordan tror du, at målene skal være for samme opskrift i en rund springform?
De bedste hilsner
Julie
Hej Julie 🙂
Det er slet ikke dumt! Jeg tænker, at en rund springform på ca. 20-22 cm vil være god.
Håber du kan li’ kagen, hvis du kaster dig ud i den.
De bedste hilsner, Julie
Er det hele oreos du har brugt ? eller er cremen fjernet?
Hej Ilse
Jeg bruger hele Oreos, så du behøver ikke fjerne cremen 🙂
De bedste hilsner
Julie
Tak for hurtig svar ?
Det var så lidt. Jeg håber, du kan li’ kagen, hvis du giver dig i kast med den 🙂
vh Julie