nem chokoladelagkage

Nem chokoladelagkage med citroncreme og bær

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en meget nem chokoladelagkage med citroncreme og bær. Det er en skøn kage, som pynter på ethvert kagebord og som smager himmelsk. Den sylige citroncreme sammen med de søde bær og de fyldige chokoladebunde er en perfekt kombination. Samtidig er det en meget let kage at bage, og den kræver hverken dyre eller særlige ingredienser.

En nem chokoladelagkage på et fødselsdagsbord

Denne chokoladekage er en af de slags kager, som kan passe på et festligt fødselsdagsbord. De farverige bær på toppen kan sagtens kombineres med flag, som gør den egnet til fødselsdag. Samtidig er det en kage, som både kan serveres til børn og voksne, da det er en mild og lækker kage.

Kan chokoladelagkagen bages dagen i forvejen?

Hvis du vil være i god tid med denne kage, så kan den sagtens bages dagen i forvejen. Dog vil jeg anbefale, at den samlede kage står så kort tid som muligt på køl. Min oplevelse er nemlig, at bundene godt kan blive en smule tørre, hvis de er på køl i længere tid.

Så vil du bage kagen dagen i forvejen lyder min anbefaling: Bag bundene. Lad dem køle af. Dæk dem godt til og lad dem stå tildækket på køkkenbordet til næste dage. Citroncremen kan sagtens piskes sammen i en skål dagen før. Så skal den færdigpiskede creme blot stå tildækket på køl til næste dag. På serveringsdagen samler du kagen og pynter med bær.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*