Dessertpizza med nutella

Dessertpizza med nutella

Spring til opskrift

Dessertpizza med nutella – så simpelt og så godt! Jeg er kæmpe nutella-fan. Jovist, en hjemmelavet udgave kan også være lækker, men stik mig et glas rigtig nutella i værtindegave, og jeg skal varte dig op i en grad sjældent set 🙂

Nem dessertpizza med nutella

Derfor er stort set alle kager, desserter og søde sager med nutella også et hit i min bog. Så da jeg faldt over en nutellapizza på Frankies Pizzarias instagram, så røg den straks på ‘må prøves af i eget køkken’-listen.

Min udgave er super simpelt; Pizzadej og nutella, that’s it! Det er en dejlig nem dessert, og jeg vil skyde på, at der er dessert til 3-4 personer.

Min pizzadej er bagt med tipo 00 hvedemel. Det plejer jeg at bruge, når jeg skal bage almindelige pizzaer, og jeg synes, det giver en rigtig god bund. Melet er finere malet, hvilket gør, at melet er bedre til at optage vand, og det betyder, at dejen bliver mere elastisk, og pizzaen i sidste ende skulle få en lækre skorpe. Hvis du har lyst, kan du læse meget mere om meltyper inde hos Valsemøllen. Har du ikke tipo 00 hvedemel, så kan almindelig hvedemel også sagtens bruges. Men det giver lige et lidt bedre resultat med en hvedemel, der er velegnet til pizzabunde 🙂

Dessertpizza med nutella

Er du til nutella? Så kan du se alle mine opskrifter med nutella i lige her!

2 kommentarer

 1. Er det virkelig kun 5g gær der skal bruges??

  • Hej Louise 🙂

   Jeg bruger ikke andet end størrelsen på en ært, måske lidt mere, når dejen får lov til at hæve i 2 timer. Og det kun er til en pizza. Men har du kun en time til rådighed til hævningen, så kom gerne lidt mere i. Så ville jeg nok gå med 15 gram ca.

   Håber mit svar kan bruges 🙂 Rigtig god aften.

   De bedste hilsner
   Julie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*