Chokoladetærte med Toblerone

Chokoladetærte med Toblerone

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en lækker chokoladetærte med Toblerone. Det er en dejlig nem chokoladetærte, og den kræver hverken lang tid i køkkenet eller mange ingredienser.

Chokoladetærten består af en bund med Bastogne-kiks og smør. Ovenpå bunden er der et lag chokoladecreme bestående af mælkechokolade, Nutella og fløde, og på toppen er der stykker af Toblerone-chokolade. En lækker og intens chokoladetærte, hvor ét stykke – for det meste 😉 – er nok.

Tærten kan bages dagen i forvejen

Jeg er ret vild med kager og søde sager, der kan bages dagen inden servering. Det kan denne chokoladetærte med Toblerone, da chokoladefyldet har brug for 4-5 timers tid på køl for at blive fast. Derfor kan den sagtens laves dagen inden, den skal på bordet. Tærten skal blot opbevares på køl indtil da.

Chokoladetærte med Toblerone

En no bake cake med Toblerone

Hvis du før har bagt denne tærte, og du synes, at opskriften er lidt ændret – så har du fuldstændig ret. Da jeg udviklede opskriften, valgte jeg at bage bunden, før der kom fyld på. Men det synes jeg faktisk ikke er nødvendigt. Tærten fungerer ligeså godt med en ubagt bund. Det betyder altså, at du ikke behøver have en ovn til rådighed, når du laver denne skønne chokoladesag.

Følg med på Instagram

Hvis du er på Instagram, så skal du være hjertelig velkommen til at følge med på min profil derinde. Her poster jeg hver gang, der er nyt herinde på www.cakewoman.dk. Hvis du laver nogle af mine opskrifter og poster billede af det på Instagram, så må hellere end gerne tagge mig i opslaget. Det gør mig nemlig så glad at se, hvis I også får gavn af opskrifterne på kage og søde sager.

Er du til chokoladekager og tærter, så kan du finde alle mine opskrifter lige her!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*