cookiekage med daim

Cookiekage med Daim og Oreo

Her får du opskriften på en skøn cookiekage med Daim og Oreo. Den sprøde, karamelliserede smag af Daim og den rige, chokoladekiksede lækkerhed fra Oreo, er en skøn kombination.

Det er en rigtig lækker cookiekage, som er en dejlig kage på flere punkter. Den er nem at lave, kræver få ingredienser og kan bages dagen inden servering. Så hvis du vil lave en nem og skøn kage, så har du svaret her. Når cookiekagen er bagt og kølet af, skæres den ud i snitter, og så er de klar til servering.

Kager der kan bages dagen i forvejen

Jeg elsker kager, der også er gode dagen efter bagning. Det er disse cookiekagesnitter med Daim og Oreo. Snitterne kan sagtens bages dagen inden, de skal serveres. Jeg lader blot kagen køle af efter bagning, skærer ud i snitter, og så opbevarer jeg snitterne i en lufttæt beholder på køkkenbordet.

Disse snitter er perfekte til enhver lejlighed, hvad enten det er til en fest, som en lækker afslutning på en middag eller bare som en sød snack til kaffen.

Den perfekte kollegakage

Netop fordi denne cookiekage med Daim og Oreo kan bages dagen inden, er de også perfekte til at tage med på farten som del-ud-kage til skole, arbejde eller picnic.

Kort sagt, cookiekagesnitter med Daim og Oreo er en himmelsk kombination af smag og tekstur, der vil tilfredsstille enhver sød tand. Prøv dem næste gang du har lyst til at bage noget særligt – du vil ikke blive skuffet!

Cookiekage med Daim og Oreo | Cakewoman.dk

Cookiekage med Daim og Oreo, 9 snitter

Antal 9 snitter

Ingredienser
  

  • 140 g blødt smør
  • 110 g sukker
  • 130 g brun farin
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 pk Oreos ca. 75 g
  • 1 pk Daim 56 g

Sådan gør du
 

  • Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
  • Kom blødt smør, sukker, brun farin og vaniljesukker i en skål og pisk godt sammen.
  • Tilsæt ægget og pisk sammen.
  • Kom hvedemel og bagepulver i, og rør/ælt dejen sammen.
  • Hak Oreos og Daim i mindre stykker. Tilsæt i dejen og rør sammen.
  • Beklæd en form (ca. 20 x 20 cm) med bagepapir. Fordel dejen i et jævnt lag i formen. Brug evt. bagsiden af en ske dyppet i koldt vand til at jævne dejen ud i formen.
  • Bag kagen i 20-25 minutter. Den må gerne føles lidt blød, når den tages ud af ovnen. Når kagen er kølet af, vil den blive sprød og lækker.
  • Skær den afkølende kage ud i snitter og server – gerne med en klat vaniljeis til.
Cookiekage med Daim og Oreo | Cakewoman.dk

Lyst til flere cookiekager? Så se flere opskrifter lige her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*