Lækre, nemme myslibarer med peanutbutter og chokolade. Det er lige præcis dét, du får opskriften på her. En skøn snack, som kan tages med på farten, når du har lyst til noget sødt og lækkert. Udover peanutbutter og chokolade består disse myslibarer bl.a. af mandler, hasselnødder og havregryn.
Kombinationen af de knasende nødder og den bløde peanutbutter er helt i top, og den smeltede chokolade giver det sidste søde touch. Er du til peanutbutter og chokolade, så er du uden tvivl også til de her små lækre godbidder.
Hjemmelavede myslibarer
Disse myslibarer med peanutbutter og chokolade er en no bake-sag, som er meget nemme at lave. De kræver hverken mange ingredienser eller en ovn. Hvis du opbevarer dem i en lufttæt beholder på køl, kan de holde sig i en uges tid. Men min erfaring er, at de er spist inden da 😉
Myslibarer med peanutbutter og chokolade
Ingredienser
- 70 g rørsukker
- 70 g honning
- 50 g smør
- 1 dl peanutbutter
- 100 g mandler
- 25 g hasselnødder
- 200 g havregryn
- Pynt:
- 50 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Kom rørsukker, honning og smør i en gryde og smelt sammen.
- Tag gryden af varmen, tilsæt peanutbutter og rør sammen, til konsistensen er jævn.
- Hak mandler og hasselnødder groft. Tilsæt i gryden sammen med havregryn og vend mysli-massen godt sammen.
- Beklæd en form (ca. 20×20 cm) med bagepapir. Tryk mysli-massen godt ned i form. Glat med bagsiden af en ske.
- Stil formen på køl i et par timer.
- Tag formen ud, og skær myslimassen i barer.
- Smelt chokoladen over et vandbad eller i mikroovn. Pynt myslibarerne med smeltet chokolade. Stil dem køl igen i et kvarters tid. Herefter er myslibarerne klar til servering. Du kan med fordel komme myslibarerne i en lufttæt beholder. Så kan de holde sig omkring en uge i køleskabet.