Her får du opskriften på en skøn og nem kage med Kinder Bueno. Det er en klassisk chokoladekage, som bliver ekstra god, når den får tilføjet den cremede, nøddeagtige smag fra Kinder Bueno.
Denne chokoladekage med Kinder Bueno er perfekt til enhver lejlighed. Den kan serveres som en luksuriøs afslutning på en middag, som midtpunktet på kagebordet til en fødselsdag eller blot som en ekstra forkælelse på en grå hverdagsaften. Så næste gang du skal bage en kage, og du vil imponere dine gæster – eller bare dig selv – så overvej denne skønne chokoladekage med Kinder Bueno. Det er ren kærlighed ved første bid!
Kinder Bueno kage
Ingredienser
- 200 g smør
- 150 g mørk chokolade
- 3 æg
- 200 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 200 g hvedemel
- 4 pk Kinder Bueno dvs. 8 stænger
Sådan gør du
- Smelt smør og 100 gram mørk chokolade sammen i en gryde ved lav varme. Sørg for at røre undervejs – jeg er fan at bruge en dejskraber i stedet for en grydeske til dette. Stil den smeltede blanding til side.
- Kom æg, sukker og vaniljesukker i en skål, og pisk sammen, til det er lyst og luftigt.
- Kom mel i, og rør rundt.
- Tilsæt den smeltede smør- og chokoladeblanding, og rør rundt.
- Fordel halvdelen af dejen i en form (ca. 20×25 cm) beklædt med bagepapir. Fordel Kinder Bueno-stængerne i dejen. Fordel resten af dejen ovenpå.
- Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 20-25 minutter. Når kagen er færdigbagt, skal den køle af og sætte sig – minimum et par timer – inden servering. Jeg foretrækker, at kagen føles en anelse til den underbagte side, når den hives ud af ovnen.
- Inden servering pyntes kagen med de sidste 50 gram mørk chokolade, der smeltes og fordeles over kagen.
Lyst til andre chokoladekager? Så find mange flere opskrifter her!
Kinder Bueno på tilbud
Kinder Bueno er kendt for sin sprøde vaffel, fyldt med hasselnøddesmør. Det kan være en dyr affære at bage selv, og derfor giver det mening at gå efter Kinder Bueno, når de er på tilbud. Jeg bruger Tilbudsugen.dk, når jeg skal finde dem billigst.
Kager der kan bages dagen i forvejen
En af de mange fordele ved denne chokoladekage med Kinder Bueno er, at den kan bages dagen i forvejen. Når kagen får lov til at hvile og sætte sig natten over, bliver den næsten endnu mere smagfuld. Det betyder, at kagen er lige så frisk og indbydende dagen efter, at den er bagt – hvis ikke endnu mere.
At kunne forberede kagen dagen i forvejen gør den også utrolig praktisk, især hvis du planlægger en fest eller en middag. Jeg foretrækker at opbevare den tildækket eller i en lufttæt beholder på køkkenbordet natten over.