Vafler: Start med at smelte smørret, og lad det køle lidt af.
Bland havregryn, mel og bagepulver sammen i en skål.
Tilsæt mælk, og pisk godt sammen med en håndmixer.
Tilsæt smeltet smør, og pisk til en ensartet masse. Sæt dejen på køl, og lad den hvile i 20 minutter.
Varm vaffeljernet godt op, hæld 1 dl dej på, og bag. Forsæt, til der ikke er mere dej tilbage.
Lad de færdigbagte vafler køle lidt af på en rist, inden de samles til en kage.
Appelsinskum: Kom fløde og flormelis i en skål og pisk til skum.
Vend appelsinskal i flødeskummet.
Samling af kagen: Læg en vaffel på det fad, du ønsker at servere kagen på. Kom et lag flødeskum og lidt hakket chokolade på. Kom endnu en vaffel på og forsæt til der ikke er mere flødeskum. Husk at slutte af med flødeskum og chokolade på toppen. Så er kagen klar til servering.