Kom sukker, brun farin og olie i en skål, og pisk sammen.
Tilsæt æg og pisk godt sammen.
Kom hvedemel, kanel og bagepulver i, og rør rundt.
Tilsæt revet gulerød, og rør dem i dejen.
Beklæd en springform (ca. 24 cm i diameter) med bagepapir, og kom dejen i. Bag i ovnen i ca. 30-35 minutter, til kagen er gennembagt. Lad den køle af bagefter. Når kagen er kølet af, fjernes formen, og kagen placeres på et fad. Evt. kan du vende kagen på hovedet, så bunden bliver toppen - så har du en mere jævn overflade.
Smør Biscoff spread på.
Kom flødeost og flormelis i en skål, og pisk rigtig godt sammen, så det får mere fasthed. Fordel ostecremen ovenpå Biscoff-laget.
Top til sidst med knuste Bastogne/kanel-kiks. Så er kagen klar til servering. Hvis du vil være i god tid, kan kagen godt bages dagen i forvejen. Jeg anbefaler at sætte den på køl pga. frostingen. De knuste kiks på toppen putter jeg først på inden servering, da jeg synes, de bliver bløde efter et døgn på køl.