Skildpadde-islagkage: Smelt 5 chokoladeskildpadder over vandbad ved middelvarme, sørg for at røre i chokoladen undervejs, og rør efterfølgende sammen med kondenseret mælk.
Pisk fløden til skum og vend det samme med chokoladeblandingen.
Hak 2 chokoladeskildpadder og rør det i.
Placer en kagering (ca. 22 cm) på det fad, som du vil servere islagkagen på.
Beklæd med kageplast langs kanten og kom isen i.
Kom islagkagen i fryseren i 7-8 timer, gerne natten over.
Skildpaddemousse: Smelt fløde og skildpadder i en gryde ved svag varme. Sørg for at røre rundt undervejs.
Hæld herefter cremen over i en skål, så den kan køle af. Mens cremen køler af, er det en god ide at røre lidt i skålen løbende. Så undgår du, at der kommer ‘skind’ på cremen, som laver klumper.
Når cremen er kølet af, kommes der film henover skålen, filmen skal røre cremen, og stil skålen på køl i minimum 4-5 timer, gerne til næste dag.
Inden servering:
Inden islagkagen serveres, fjernes kagering + plast. Pisk mousse-cremen op til en fast mousse og pynt kagen med mousse og mini skildpadder.