Tærtedej: Kom hvedemel og flormelis i en skål. Smuldr det kolde smør sammen med hvedemel og flormelis. Brug meget gerne en minihakker eller foodprocessor.
Saml hurtigt dejen med æggeblommer og vand. Brug evt. lidt mere hvedemel, hvis dejen bliver for klistret. Pak dejen ind i plastfilm og lad den hvile i køleskabet i 30 minutter.
Rabarberfyld: Fordel de rengjorte rabarber, der er skåret i tern, i et fad og vend sammen med sukker og kanel.
Kom fadet i ovnen ved 180 grader varmluft i 25 minutter. Afkøl efterfølgende.
Tærtebund: Pres dejen ud i en tærteform (ca. 18-20 cm), så dejen dækker bund og kanterne. Prik bunden med en gaffel og sæt i fryseren i 30 minutter.
Bag tærtebunden uden fyld ved 180 grader varmluft i 15 minutter.
Tag tærtebunden ud, fordel rabarberfyld ovenpå og bag i yderligere 10 minutter ved 180 grader varmluft. Afkøl herefter.
Marengslåg: Kom æggehviden i en skål og pisk helt stiv. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, mens du pisker og forsæt med at piske, til marengsen er sej og glat.
Fordel marengsen på den afkølede tærte. Brun tærten med en gasbrænder. Alternativt kan du sætte den i nogle minutter i ovnen på grill-funktion. Så er kagen klar til servering.