Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Rabarbermuffins med marcipan, 10 stk
Udskriv
Pin Recipe
Ingredienser
75
gram
smør
2
æg
100
gram
sukker
100
gram
revet marcipan
125
gram
hvedemel
1
tsk
bagepulver
200
gram
rabarber
rengjort og i tern
Sådan gør du
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Smelt smør i en gryde ved svag varme. Lad det køle af efterfølgende.
Pisk æg og sukker luftigt.
Pisk det smeltede smør i blandingen.
Kom revet marcipan i og rør rundt.
Rør hvedemel og bagepulver sammen i en skål.
Skær rabarberne i tern og vend dem med melet og bagepulveret.
Rør det i den våde masse.
Fordel dejen i 10 muffinsforme. Placer meget gerne muffinsformene i en fast bageform, så undgår du, at kagerne flyder ud.
Bag i ovnen 18-20 minutter (hold øje undervejs) og lad dem køle helt af, før kagerne serveres.