Go Back
Udskriv
Smaller
Normal
Larger
Rabarberkage med marcipan og hvid chokolade
Udskriv
Antal
8
Ingredienser
100
gram
smør
130
gram
sukker
2
æg
180
gram
hvedemel
1
tsk
bagepulver
1
dl
mælk
200
gram
revet marcipan
100
gram
hvid
hakket chokolade
250
gram
rabarber
rengjort og i tern
Ide til servering:
Cremefraiche eller vaniljeis
Sådan gør du
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Smelt smør i en gryde ved svag varme. Tag af varmen og stil til side.
Kom sukker og æg i en skål og pisk det lyst og luftigt.
Tilsæt det smeltede smør og pisk sammen.
Tilsæt hvedemel og bagepulver og rør sammen.
Tilsæt mælk og rør sammen.
Tilsæt revet marcipan og hakket chokolade i blandingen og rør sammen.
Kom dejen i en bradepande (ca. 30 x 22 cm) beklædt med bagepapir.
Fordel de rengjorte rabarberstykker henover dejen.
Bag kagen i 25-30 minutter, til kagen er gennembagt. Lad kagen køle af inden servering.