150grampeanutbutter - både smooth og crunch kan bruges
2dlpiskefløde
Pynt:
3-4pakker Kinder Buenoca. 120-160 gram Kinder Bueno
Sådan gør du
Bund: Start med at smelte smørret og lad det køle lidt af.
Knus oreos i en minihakker. Hvis ikke du har en minihakker, kan du komme dem i en pose og knuse dem med en kagerulle.
Bland smeltet smør og oreos godt sammen. Pres massen ud i bunden og op ad kanterne i en rund tærteform (ca. 20 cm. i diameter) - gerne med løs bund. Stil bunden på køl.
Chokoladeganache: Kom mælkechokolade og peanutbutter i en skål og smelt over vandbad. Tag af varmen.
Kom fløden i en gryde og kog op, til det rammer kogepunktet.
Hæld fløden over det smeltede chokolade og peanutbutter.
Rør rundt i skålen med en dejskraber, til ganachen har samlet sig og er blevet til en ensartet masse.
Fordel gananchen over bunden og stil på køl i 10 minutter, før kagen pyntes. Hvis Kinder-chokoladen kommer på for tidligt, vil den blot smelte ned i den varme ganache.
Efter 10 minutter pyntes med Kinder Bueno. Sæt kagen på køl i minimum 3-4 timer, så er den klar til servering.