Bund: Start med at smelte smørret og lad det køle lidt af.
Knus Oreos i en minihakker. Hvis ikke du har en minihakker, kan du komme dem i en pose og knuse dem med en kagerulle.
Bland smeltet smør og Oreos godt sammen. Pres massen ud i bunden og op ad kanterne i en tærteform (ca. 20 cm i diameter). Stil tærtebunden på køl, mens karamellen laves.
Karamel: Kom brun farin, glukosesirup, sukker og fløde i en tykbundet gryde. Kog blandingen op - husk at røre i gryden undervejs og hold øje med blandingen, så det ikke brænder på. Blandingen skal ramme 112 grader, brug et bagetermometer til at tjekke det. Når det er 112 grader, tages det af varmen og køler en smule af, før det hældes ud over bunden. Sæt herefter kagen tilbage på køl i en times tid.
Hindbærmousse: Læs husblas i blød i koldt vand i 10 minutter.
Bring hindbær, vaniljesukker, sukker og citronsaft i kog i en gryde og lad det småkoge i 5 minutter. Tag gryden af varmen, tilsæt husblas og rør det godt ud i hindbærblandingen. Lad det køle af.
Pisk fløde til en let skum og rør skummet sammen med hindbærblandingen.
Fordel hindbærmoussen ud over Oreo-bunden og stil tilbage på køl i et kvarters tid. Herefter pyntes med knuste Oreos og friske hindbær. Sæt kagen tilbage på køl i minimum 3 timer, til moussen har sat sig. Så er kagen klar til servering.