Evt. et par spsk Nutellahvis trøffelmassen har brug for at hænge bedre sammen
Pynt:
Glasur af flormelis og vand
Kokosmelca. 40 gram
Lakridssnører og vingummi
Sukkerøjne
Krymmel
Sådan gør du
Smuldr kageresterne i en skål.
Skær marcipanen i mindre stykker og kom i skålen.
Tilsæt hindbærmarmelade og romessens og ælt massen godt sammen. Har trøffelmassen brug for at hænge bedre sammen, så den kan formes, så tilsæt et par spsk Nutella.
Del massen i tre portioner: En af portionerne skal være den runde del af hovedet, mens de to andre portioner skal formes til ører.
Herefter formes kagen på det fad, du vil servere på.
Efter kagen er formet, skal den pyntes. Start med at røre en glasur af flormelis og vand. Fordel ud over trøffelmassen.
Herefter drysses med kokosmel, og efterfølgende pyntes der med lakridssnører, vingummier og sukkerøjne.
Drys krymmel på til slut. Så er kagen klar til servering.