Selve kagen: Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Mos bananerne med en gaffel og riv marcipanen.
Pisk marcipan, banan og blødt smør godt sammen.
Del æggene i blommer og hvider.
Pisk æggehviderne helt stive i en skål og stil til side.
Kom æggeblommerne i blandingen med marcipan, banan og smør og pisk godt sammen.
Kom kartoffelmel, hvedemel, flormelis og bagepulver i og pisk sammen.
Vend de stive æggehvider i dejen.
Beklæd en springform (ca. 24 cm) med bagepapir og kom dejen i formen. Med fordel kan bagsiden af en ske dyppet i koldt vand bruges til at glatte bunden ud i formen.
Bag kagen i ca. 25-30 minutter, til kagen er gennembagt.
Lad kagen køle helt af i formen og begynd på Nutellafrostingen.
Nutellafrosting: Pisk smørret til en blød masse.
Tilsæt flormelis lidt ad gangen og pisk frostingen godt sammen.
Kom Nutella i og pisk sammen. Frostingen skal blive lysebrun og cremet.
Kom efterfølgende Nutellafrostingen i en sprøjtepose med tyl. Eller to sprøjteposer, hvis du bruger to forskellige slags tyller.
Befri kagen fra formen og sprøjt dutter af Nutellafrostingen på kagen og stil efterfølgende kagen på køl, med mindre den skal serveres med det samme. Har du ikke en sprøjtepose til rådighed, kan du smøre frostingen på.