Smelt smør i en gryde ved svag varme. Lad det køle af efterfølgende.
Pisk æg og sukker luftigt.
Pisk det smeltede smør i blandingen.
Kom revet marcipan i og rør rundt.
Rør havremel og bagepulver sammen i en skål.
Skær rabarberne i tern og vend dem med melet og bagepulveret.
Rør det i den våde masse.
Fordel dejen i 10 muffinsforme. Placer meget gerne muffinsformene i en fast bageform, så undgår du, at kagerne flyder ud.
Bag i ovnen 18-20 minutter (hold øje undervejs) og lad dem køle helt af, før kagerne pyntes med frosting.
Frosting: Rør ingredienserne til frostingen sammen i en skål.
Smør frosting på de afkølede muffins. Enten kan det kommes på med en ske, eller du kan komme frostingen i en sprøjtepose med tyl og dekorere kagerne. Evt. kan du stille frostingen på køl i et kvarters tid inden pyntning. Så er den mere fast i konsistensen, når den kommes på kagerne.