Kom vand, smuldret gær, sukker, æg, salt og blød margarine skåret i tern i en skål. Lad det stå i 20 minutter og hvile.
Tilsæt melet og ælt dejen godt sammen. Meget gerne i en røremaskine - alternativ med hænderne. Lad dejen hæve i en skål under et viskestykke i en time.
Mens dejen hæver, kan remoncen forberedes. Skær bagemargarine i mindre stykker, riv marcipanen, og kom begge dele i en skål sammen med sukkeret, og pisk det sammen. Så er remoncen klar.
Efter hævning tændes ovnen på 180 grader varmluft.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord. Del dejen i tre lige store dele.
Rul herefter hver del fladt ud. Skær i dejen, så det ligner et juletræ - se billedet længere oppe i indlægget, så giver instruktionen mening. HUSK: Det er vigtigt at have mel på bord, hænder og kagerulle. For dejen vil være klistret, når der er færdig med at hæve. Men ved at have rigeligt med mel, så hænger dejen ikke fast, og det er muligt at rulle dejen ud, samt skære dejen ud, så kringlen efterfølgende kan flettes sammen.
Hak chokoladen og fordel 1/3 af remoncen og 1/3 af chokoladen på midten af hvert 'juletræ'. Fold bunden af 'juletræet indover fyldet og flet herefter 'grenene' indover fyldet. Placer efterfølgende de tre kringlestænger på en bageplade beklædt med bagepapir.
Pisk ægget sammen og pensl kringlerne. Drys med perlesukker.
Bag kringlerne i 18-20 minutter, til de er gennembagte. Lad kringlerne køle hele af, før de serveres. Kringlerne kan fryses.