Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kanelkage med karamel og Kitkat
Udskriv
Pin Recipe
Ingredienser
Kage:
100
gram
blødt smør
3
dl
sukker
4,5
dl
hvedemel
3
tsk
kanel
1,5
tsk
natron
3,5
dl
kærnemælk
Ca. 200 gram NESTLÉ KitKat
Karamel:
100
gram
smør
150
brun farin
3
spsk
honning
1
dåse NESTLÉ kondenseret mælk
Pynt:
50
gram
smeltet
mørk chokolade
med orangesmag
100
gram
NESTLÉ KitKat
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
Pisk smør og sukker godt sammen. Tilsæt hvedemel, kanel, natron og kærnemælk og rør godt rundt.
Fordel dejen i en form (ca. 35×25 cm) beklædt med bagepapir.
Fordel 200 gram KitKat rundt på kagen, pres chokoladen lidt ned i dejen.
Bag kagen i midten af ovnen i ca. 30 minutter til den er færdigbagt. Lad den køle af efterfølgende.
Kom alle ingredienser til karamellen i en gryde og kog op under omrøring. Når massen koger, tages gryden af varmen og karamellen køler lidt ned.
Fordel karamellen over kagen og lad kagen stå i ca. 1 time, så karamellen får lov til at sætte sig.
Inden servering pyntes med smeltet chokolade og stykker af KitKat.