100gramNutella eller smeltet chokoladekan evt. undlades
1-2spskromessens
3-4spskhindbærmarmelade
Glasur og krymmel:
Ca. 250 gram flormelis
Kogende vand
1-2spsktivolikrymmel
Sådan gør du
Bunden: Skær det kolde smør i mindre stykker og kom det i en skål med hvedemelet. Smuldr det sammen.
Tilsæt flormelis og rør rundt.
Hæld blandingen ud på et meldækket bord og tilsæt ægget oveni. Saml hurtigt dejen med ægget. Evt. tilsæt mere mel, hvis dejen er for klistret.
Pak dejen ind i husholdningsfilm og kom på køl i 30 minutter.
Efter 30 minutter: Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir til en firkant og læg den i en form (ca. 25x20 cm) beklædt med bagepapir.
Bag bunden i ovnen i 12-15 minutter, til den er gylden og lad den efterfølgende køle af i formen.
Trøffelmasse: Smuldr kageresterne godt i en skål.
Bland Nutella/smeltet chokolade, romessens og hindbærmarmelade i og ælt massen godt sammen. Hvis kageresterne er meget klistret, så undlad Nutellaen/chokoladen.
Fordel trøffelmassen oven på den afkølede bund.
Glasur og pynt: Rør glasuren sammen og fordel den på trøffelmassen og drys med krymmel. Sæt kagen på køl i en times tid, inden servering - så er den lettere at skære ud i flotte stykker.