Rør gær ud i vandet og tilsæt fiberHusk. Lad det stå i fem minutter. Det klumper lidt, men det bliver rørt og æltet ud senere i opskriften.
TIlsæt smeltet smør, lunet mælk, pisket æg og vaniljesukker og rør rundt
Tilsæt begge meltyper lidt ad gangen og ælt godt sammen. Dejen skal kunne æltes på bordet uden at hænges fast.
Kom dejen tilbage i skålen og lad den hæve under et viskestykke i 45 minutter.
Imens dejen hæver, laves creme og remonce.
Creme: Kom alle ingredienser i en gryde og varm op til det koger. Sørg for at røre undervejs, så det ikke brænder på. Når det koger, skrues ned til middelvarme. Fortsæt med at piske 2-3 minutter. Tag af varmen og lad det køle af. Det vil tykne, når det får lov at køle af.
Remonce: Rør alle ingredienserne godt sammen.
Slå dejen ned på et meldrysset bord og rul ud til en firkant (ca. 30 x 40 cm).
Skær ud i firkanter på ca. 10 x 10 cm.
Fordel 1 tsk remonce, 1 tsk creme og lidt chokolade på hver firkant. Fold dejen godt sammen om fyldet, så det ikke flyder ud under bagning.
Placer bollerne på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve under et viskestykke i 30 minutter.
Imens bollerne efterhæve, varmes ovnen op til 200 grader varmluft.
Pensl bollerne med lidt æg eller laktosefri mælk og bag dem i ca. 15 minutter, til de er gennembagte. Lad dem herefter køle af på en rist. Når de er kølet ned, kan de pyntes med chokoladeglasur.
Smelt chokolade i mikrobølgeovn eller over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt. Fordel glasuren på bollerne og pynt med frysetørret hindbær.