Go Back
Udskriv
Smaller
Normal
Larger
Dessertpizza med Nutella og Oreos
Udskriv
Antal
6
Ingredienser
Pizzadej
1 pizza:
25
gram
gær
1 1/4
dl
koldt vand
1
spsk.
solsikkeolie
Ca. 200-250 gram tipo 00 hvedemel
alm. hvedemel kan også bruges
1/4
tsk.
salt
Fyld:
Ca. 250 gram Nutella
Ca. 1/2 pk Oreos
Pynt:
Lidt flormelis
Sådan gør du
Pizzadej: Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie, og rør rundt.
Tilsæt hvedemel lidt ad gangen under omrøring. Når ca. halvdelen af melet er tilsat, kommes salt i.
Tilsæt resten af melet, og ælt dejen godt sammen, til den er glat og smidig.
Læg dejen i en skål, der er smurt med lidt solsikkeolie. Lad stå på køkkenbordet med et viskestykke henover i 1 time.
Når hævetiden er slut, tændes ovnen på 225° varmluft.
Rul dejen ud på et meldrysset bord i passende pizzastørrelse, ca. 25- 30 cm i diameter.
Løft pizzabunden over på en bageplade beklædt med bagepapir.
Fordel Nutella på den ene halvdel af bunden. Det er vigtigt, at det ikke kommer helt ud til kanten.
Fordel Oreos ovenpå Nutellaen.
Fold så pizzaen sammen til en lukket pizza og sørg for, at kanten er lukket hele tæt ved at trykke med en gaffel.
Kom pizzaen i ovnen og bag i cirka 10 minutter, til den er gennembagt.
Efter bagning drysses med flormelis. Så er pizzaen klar til servering.