1ps rød/hvide chokoladeknapper190 g - jeg anvender fra mærket Carletti, men andre kan også sagtens bruges.
Sådan gør du
Kom blødt smør, brun farin, sukker og vaniljesukker i en skål, og pisk sammen.
Tilsæt æg og pisk sammen.
Kom hvedemel, bagepulver og halvdelen af chokoladeknapperne i. Rør/ælt dejen sammen. Kom dejen på køl i en halv times tid.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Tril dejen til kugler (ca. 15 styk)
Placer kuglerne på et par bageplader beklædt med bagepapir. Der skal være mellemrum mellem kuglerne, da de flyder ud under bagning.
Bag i ovnen i 13-15 minutter, til de er færdigbagte. De kan godt føles lidt bagte, men de sætter sig hurtigt, når der er kølet af.
Når de er kommet ud af ovnen, pyntes de med den sidste halvdel af chokoladeknapperne. Lad de færdigbagte cookies køle lidt af, før de flyttes over på en rist, hvor de skal køle helt af.
Opbevar kagerne i en lufttæt beholder, så holder de sig bedst sprøde.