Cookiedej: Pisk sukker, brun farin, smør og vaniljesukker sammen.
Tilsæt ægget og pisk det godt sammen.
Bland hvedemel og bagepulver i og pisk dejen godt sammen.
Tilsæt chokolade i dejen og rør/ælt rundt.
Del dejen i to og sæt på køl i 30 minutter.
Herefter tændes ovnen på 180 grader varmluft.
Put bagepapir i en form (cirka 23-24 cm i diameter) og fordel den ene halvdel af cookiedejen i bunden. Pres dejen ud, så den fylder hele bunden. Det er okay, at dejen er ikke er meget mere end 1 cm tyk.
Fordel skildpadderne oven på bunden.
Fordel den anden halvdel af cookie-dejen ovenpå, det behøver ikke være ét låg. Det må gerne være klatter af cookie-dej, der er mast lidt ud, der fordeles udover skildpadderne og bunden
Bag kagen i 18-20 minutter. Den kan godt føles en kende underbagt, når den tages ud af ovnen. Men når kagen har fået lov til at stå, vil cookiedejen blive sprød og lækker. Lad kagen køle af, inden den serveres.