Kage: Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
Smelt smørret i en gryde og lad det køle af.
Pisk æg, vaniljesukker og sukker lyst og luftigt i en skål.
Kom smeltet smør, revet citronskal og letmælk i og pisk sammen.
Tilsæt bagepulver og hvedemel og rør rundt.
Kom hakket chokolade i dejen og rør sammen.
Hæld dejen i en bageform (ca. 20x30 cm) beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 15-20 minutter.
Lad efterfølgende kagen køle af i 5-10 minutter. Imens laves citronlagen: Kom citronsaft og sukker i en gryde og kog op i 1-2 minutter. Hæld citronlagen over kagen, og lad kagen afkøle helt, inden den pyntes med frosting.
Frosting: Smelt den hvide chokolade (enten over vandbad eller i mikroovn) og lad det køle af.
Kom smør i en skål og pisk smørret godt sammen.
Tilsæt flødeost og pisk sammen.
Tilsæt flormelis lidt ad gangen og pisk blandingen godt sammen.
Til sidst tilsættes det smeltede chokolade og piskes sammen med de andre ingredienser, så det bliver en blød frosting.
Inden servering pyntes kagen med frosting - længere oppe i indlægget kan du få fif til, hvordan du kan pynte kagen.