Bunden: Smelt smørret i en gryde og lad det køle lidt af. Knus kiksene i en minihakker. Hvis ikke du har en minihakker, kan du komme dem i en pose og knuse dem med en kagerulle.
Bland dem med smeltet smør, og tryk kiksemassen fast i bunden af en tærteform (ca. 20 cm i diameter) og op ad siderne. TIP: Brug en tærteform med løs bund - så kan du få kagen ud af formen, når den er helt færdig. Kom bunden på køl, mens fyldet forberedes.
Fyld: Smelt Nutella og chokolade over et vandbad. Tag det efterfølgende af varmen.
Varm fløden op i en gryde. Når fløden når kogepunktet hældes det over den smeltede chokolade/Nutella-blanding, og det hele røres sammen til en ensartet chokoladecreme.
Fordel det over tærtebunden og lad chokoladecreme køle lidt af.
Pynt herefter med Toblerone og stil tærten på køl i 4-5 timer, meget gerne til næste dag.
Inden servering befries tærten fra formen. Vær lidt forsigtig, da kanterne godt kan være lidt skrøbelige.