Hak Oreo-kiksene helt fint i en minihakker. Alternativt kan du komme dem i en pose og så slå dem i stykker med en kagerulle. Minihakkeren er dog nemmest at bruge til det.
Rør smeltet smør og knuste Oreos godt sammen.
Fordel massen, så det dækker bunden i en springform (ca. 23 cm), der er beklædt med bagepapir. Stil bunden til side og forbered fyldet.
Smelt chokolade og smør i en skål over et vandbad. Lad det køle af, mens æg, sukker og brun farin piskes godt sammen i en anden skål.
Herefter røres det smeltede smør/chokolade sammen med æg, sukker og brun farin.
Kom hvedemel og kakao i og rør rundt til en ensartet flydende dej.
Hæld over Oreo-bunden og bag kagen i ca. 35 minutter ved 180 grader varmluft ovn. Kagen må godt føles lidt ubagt indeni.
Lad kagen køle helt af og giv den lov til at sætte sig, ca. 2-3 timer, før den serveres. Kagen kan også sagtens bages dagen inden servering. I så fald lad den stå tildækket på køkkenbordet.
Inden servering pyntes kagen med Nutella (der er varmet let op over et vandbad eller i mikroovn, så er det nemmere at fordele) og mini-skumfiduser.