Cupcakes: Start med at tænde ovnen på 200 grader alm. ovn.
Smelt smørret og lad det køle af.
Pisk æg og sukker sammen, til det er lyst og luftigt.
Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og kakao sammen i en skål. Si det i skålen med æg og sukker og rør sammen.
Tilsæt mælk og smeltet smør og rør godt sammen.
Fordel dejen i 10 muffinsforme. Placer meget gerne muffinsformene i en fast bageform, så undgår du, at kagerne flyder ud.
Bag i ovnen cirka 15 minutter, til de er gennembagte. Lad dem efterfølgende køle helt af, før de pyntes med hindbærskum.
Hindbærskum: Kom de frosne hindbær og 1 spsk vand i en gryde og kog op. Lad det simre ved svag varme i 5 minutters tid. Kom efterfølgende blandingen igennem en si, så du har hindbærsaften uden hele bær og kerner. Lad saften køle helt af.
Bring glukosesirup, vand og sukker i kog i en lille gryde, og rør til massen har en temperatur på 117 grader.
Mens massen koger op, piskes æggehviden skummende i en skål.
Når sukkermassen når 117 grader (brug et termometer), hældes den i en tynd stråle i skålen med æggehvide, samtidig med, at der piskes videre.
Fortsæt med at piske i 5 minutter, til skummet er mere fast i konsistensen.
Tilsæt den afkølede hindbærsaft (og rød frugtfarve, hvis du ønsker en endnu mere lyserød skum) og pisk videre i ca, 5 minutter.
Kom skummet i en sprøjtepose med tyl. Herefter pyntes kagerne, og de er klar til servering.