Brownie: Start med at tænde ovnen på 200 grader alm ovn.
Smelt chokolade og smør over et vandbad ved middelvarme.
Rør halvdelen af sukkeret i chokolademassen og lad det efterfølgende køle af.
Pisk æggene sammen med resten af sukkeret i cirka fem minutter.
Hæld chokolademassen i sukker-og ægblandingen og rør godt sammen.
Si mel, vaniljesukker, salt og kakao i blandingen og rør sammen til en ensartet masse.
Fordel dejen i en form beklædt med med bagepapir. Jeg anvender en rund springform (23 cm).
Bag kagen i ca. 25-30 minutter og lad den efterfølgende køle af. Den skal føles en smule ubagt, det gør den lækker og svampet efterfølgende.
Karamel: Når kagen er kølet af, fordeles karamellen ud over bunden.
Nutellafrosting: Pisk smør og flormelis sammen. Start på lav hastighed, så undgår du flormelis over det hele. Pisk til frostingen bliver luftig, ca. 5 minutter.
Pisk nutella i. Frostingen skal blive lysebrun og cremet. Kom nutellafrostingen i sprøjteposer med tyl på. Jeg brugte to forskellige slags. Sprøjt dutter af nutellafrostingen på kagen og stil efterfølgende kagen på køl, med mindre den skal serveres med det samme. Tag gerne kagen ud af køleskabet 30 minutter før, den skal serveres. Kagen kan bages dagen inden den skal serveres og spises.