Brownie: Start med at tænde ovnen på 200 grader alm ovn.
Smelt chokolade og smør i en stor skål over et vandbad ved middelvarme. Husk at anvende en skål, der tåler varmen fra vandbadet. Stil efterfølgende til side og lad det køle lidt af.
Kom æggene sammen med sukkeret i en anden skål og pisk sammen.
Hæld den smeltede chokolade/smørblanding i og pisk godt sammen.
Kom mel, vaniljesukker, bagepulver og kakao i blandingen og rør sammen til en ensartet masse.
Fordel dejen i en bradepande (ca. 35×25 cm) med bagepapir.
Bag kagen i ca. 30 minutter og lad den efterfølgende køle af. Den skal føles en smule ubagt, det gør den lækker og svampet efterfølgende.
Når kagen er kølet af, fordeles karamel (Dulce de leche) ud over.
Flødebolleskum: Kom æggehvider og 20 gram sukker i en skål. Pisk godt sammen, til det er stift.
Kog sukker (de resterende 180 gram), glukosesirup og vand op i en tykbundet gryde til 118 grader.
Når blandingen rammer 118 grader, tages gryden af varmen, og den flydende sukkerblanding hældes i æggehviderne, mens der piskes ved høj hastighed.
Pisk i 10 minutter, til det er en fast flødebolleskum.
Fordel flødebolleskummet på kagen og server. Du kan komme flødebolleskummet i en sprøjtepose med tyl og dekorere kagen på den måde. Men skummet kan også blot fordeles med en ske på kagen.