Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Blåbærmuffins uden gluten og laktose, 8 stk
Udskriv
Pin Recipe
Ret
Cupcakes, Gluten og laktosefri, Kager, Opskrifter
Ingredienser
50
gram
laktosefri smør
1
æg
65
gram
sukker
100
gram
revet marcipan
125
gram
blåbær
100
gram
boghvedemel
1
tsk
bagepulver
Sådan gør du
Cupcakes: Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Smelt smørret og lad det køle af.
Pisk æg og sukker sammen til det er lyst og luftigt, ca. 4-5 minutter.
Rør det revet marcipan og smeltet smør i blandingen.
Vend blåbær i en skål med boghvedemel og bagepulver.
Rør det efterfølgende i skålen med æg-blandingen og rør sammen.
Fordel dejen i 8 muffinsforme. Placer meget gerne muffinsformene i en fast bageform, så undgår du, at kagerne flyder ud.
Bag i ovnen 18-20 minutter (hold øje undervejs) og lad dem køle helt af, før kagerne serveres.