Cupcakes: Start med at tænde ovnen på 200 grader alm. ovn.
Smelt smørret og lad det køle af.
Pisk æg og sukker sammen til det er lyst og luftigt, ca. 4-5 minutter.
Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker sammen i en skål. Si det i skålen med æg og sukker og rør sammen.
Mos bananerne og tilsæt dem i dejen sammen med smeltet smør. Rør dejen godt sammen til en ensartet masse.
Fordel dejen i 12-14 muffinsforme. Placer meget gerne muffinsformene i en fast bageform, så undgår du, at kagerne flyder ud.
Bag i ovnen cirka 20 minutter (hold øje undervejs) og lad dem køle helt af, før kagerne pyntes med karamel/peanutbutter-creme.
Karamel/peanutbutter-creme: Bland karamel og peanutbutter godt sammen. Brug enten et el-piskeris eller en minihakker. Lav en fordybning i alle kagerne og kom blandingen i kagerne. Jeg bruger en sprøjtepose med rund tyl til dette.
Chokoladeglasur: Hak chokoladen fint og kom det i en skål. Kog fløden op til kogepunktet og hæld det over chokoladen. Lad det stå i fem minutter, før du rører det til en ensartet masse. Hæld chokolade-glasuren over i en klemmeflaske. Har du ikke sådan en, så lader du bare glasuren blive i skålen.
Karamel-popcorn: Smelt smør og sirup ved middelvarme. Når det begynder at boble hældes det ud over de poppede popcorn og fordeles.
Pynt kagerne med chokoladeglasur nederst og karamelpopcorn ovenpå. Dryp også lidt chokoladeglasur udover karamelpopcornene.