Go Back
Udskriv
Smaller
Normal
Larger
Banancupcakes med chokolade og peanutbutter frosting, 15-16 styk
Udskriv
Ingredienser
Cupcakes:
150
gram
smør
4
æg
250
gram
rørsukker
4
modne bananer
170
gram
hvedemel
2
tsk
bagepulver
2
tsk
vaniljesukker
100
gram
mørk chokolade
Peanutbutterfrosting:
250
gram
blødt smør
250
gram
flormelis
3-4
gode
spsk peanutbutter smooth
Sådan gør du
Cupcakes: Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
Smelt smørret og stil det til side.
Pisk æg og rørsukker sammen i en skål.
Pisk det smeltede smør i blandingen.
Mos bananerne og rør i dejen.
Kom hvedemel, bagepulver og vaniljesukker i og rør dejen sammen.
Hak chokoladen og tilsæt det i dejen. Rør dejen sammen til en ensartet masse.
Fordel dejen i 15-16 muffinsforme. Placer meget gerne muffinsformene i en fast bageform, så undgår du, at kagerne flyder ud.
Bag i ovnen ca. 15-20 minutter (hold øje undervejs) og lad dem køle helt af, før kagerne pyntes med peanutbutterfrosting.
Peanutbutterfrosting: Kom det bløde smør og flormelis i en skål. Pisk det sammen til en sammenhængende frosting. Det tager lidt tid.
Pisk peanutbutter i, og kom efterfølgende frostingen i en sprøjtepose med tyl på og pynt kagerne.