Kom smør i en gryde. Smelt ved lav varme. Tag gryden af varmen, tilsæt mælk, og rør det sammen. Sæt til side.
I en skål kommer du æg, sukker og vaniljesukker i. Pisk godt sammen.
Tilsæt blandingen med smør og mælk, og pisk sammen.
Tilsæt hvedemel og bagepulver. Rør rundt. Fordel dejen i en form (ca. 35x25 cm) beklædt med bagepapir. Bag i ovnen (uden fyld på toppen) i 20-25 minutter. Kagen skal næsten være gennembagt.
Imens kagen bager, laves kokosfyldet.Kom alle ingredienser til kokosfyldet i en gryde, og smelt sammen ved lav varme. Når det er smeltet sammen til en ensartet masse, tages gryden af varmen.
Når kagen har bagt i 20-25 minutter, tages den ud af ovnen. Kom fyldet på kagen, og bag den færdig i 15-20 minutter. Fyldet skal være gyldent. Når kagen tages ud af ovnen, vil fyldet være flydende, men når kagen er kølet af, så vil fyldet også have sat sig