Kom blødt smør, sukker, brun farin, vaniljesukker og mælk i en skål, og pisk godt sammen.
Tilsæt hvedemel og hakket mælkechokolade. Rør dejen sammen.
Stil dejen på køl i en halv times tid, så er dejen lettere at arbejde med, når der skal trilles kugler.
Efter en halv time tages dejen ud af køleskabet. Tril dejen til kugler - der bliver ca. 13-14 styk. Placer kuglerne på et skærebræt eller tallerken og kom dem tilbage på køl i 30 minutters tid. De er nemmere at arbejde med og betrække med smeltet chokolade, når de har været på køl.
Smelt den hakkede, mørke chokolade - enten i mikroovn eller over vandbad. Vend kuglerne i den smeltede chokolade. Brug et par gafler til det.
Placer kuglerne på et stykke bagepapir og drys med krymmel. Sæt de færdige trøfler på køl.
Når chokoladen er størknet, er trøflerne klar til servering.